Hem > V > Varför Kan Jag Inte Identifiera Mig Med Bankid?

Varför kan jag inte identifiera mig med BankID?

Den absolut vanligaste orsaken är ditt BankID / din e-legitimation löpt ut, eller att någonting gått fel när du installerat den. Börja därför med att testa att din e-legitimation fungerar som den ska. Gå till https://test.bankid.com och välj antingen Mobilt BankID eller BankID och följ instruktionerna.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Dessutom, vilka telefoner klarar bankid?

På vilka mobiltelefoner fungerar Mobilt BankID? Mobilt BankID stöder mobiltelefoner och surfplattor baserade på Android, Apples iOS (iPod Touch, iPhone och iPad) och Windows 10 mobile. Vilket operativsystem kräver BankID? Android 6* och högre på mobiltelefoner och surfplattor med Google Play Services eller Huawei Mobile Services.

Varför kan jag inte starta BankID säkerhetsprogram?

Du åtgärdar det här problemet genom att starta BankID säkerhetsprogram och gå till menyn Inställningar. På fliken Avancerat, avsnittet Åtgärda startproblem i webbläsare , klickar du på knappen Åtgärda, så startar BankID säkerhetsprogram i fortsättningen. Varför kan jag inte identifiera med BankID postnord? Om mottagaren saknar Mobilt BankID

Det fungerar så här: Kontakta vår kundservice via mejl så får du koden som du sedan vidarebefordrar till din kund. Alternativ 2: Du kontaktar vår kundservice via mejl och begär paketet i retur.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Är det nåt fel på BankID?

Om du har problem med ditt BankID bör du först testa det på test.bankid.com . Där kontrolleras om din installation av BankID säkerhetsprogram är OK och att ditt BankID är giltigt samt går att använda för identifiering och underskrift. Är Mobilt BankID kopplat till telefonnummer? Kan jag använda Mobilt BankID på flera mobiltelefoner eller surfplattor? Ja, ditt BankID är knutet till BankID säkerhetsapp i din mobiltelefon eller surfplatta. Om du har flera mobiltelefoner och/eller surfplattor kan du ha ett BankID kopplat till varje sådan enhet.

Kan två personer ha BankID på samma mobil?

Det går att ha upp till 8 st Mobilt BankID per enhet men bara ett Mobilt BankID per person. Exempelvis kan en hel familj ”dela” på t ex en Ipad. När du ska använda en enhet som har flera Mobilt BankID installerat behöver du ändra så att rätt Mobilt BankID används vilket kännetecknas av ditt personnummer. Kan man ha BankID på en Doro telefon? De Dorotelefoner som inte längre kommer stödja Mobilt BankID är Doro 810, Doro Liberto 820 och Doro Liberto 820 mini. På övriga Dorosmartphones (8035, 8040 samt nyare modeller) kommer Mobilt BankID fortsatt att fungera precis som vanligt.

Kan man fixa BankID hemma?

Du beställer Mobilt BankID via din Internetbank. I samband med din beställning behöver du också installera BankID säkerhetsapp om du inte redan har den installerad. Exakt hur du beställer ett Mobilt BankID skiljer sig litet åt mellan olika banker.

By Moshe

Similar articles

Varför uppdatera BankID? :: Hur installerar man Plejd?
Användbara länkar