Hem > H > Hur Gör Jag Ett Inlägg På Facebook Offentligt?

Hur gör jag ett inlägg på Facebook offentligt?

Under ditt namn trycker du på målgruppsväljaren (exempel: Dela med: Dina vänner). Tryck på cirkeln till höger om målgruppen som du vill ska se ditt innehåll (exempel: Vänner, Offentlig eller Bara jag). Läs mer om målgrupperna som du kan välja på Facebook.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Varför får jag inga likes på Facebook?

Det handlar om i vilken utsträckning du interagerar med dina vänner! I all effektiv kommunikation finns en outtalad regel: Lyssnar du på mig, så lyssnar jag på dig. Ser du mig, så ser jag dig. Facebook undantas inte från det sociala samspelet. Kommenterar du dina vänners flöden, kommer de att kommentera ditt flöde. Vad betyder inaktivera kommentarer? BLOCKERA SVORDOMAR ELLER VISSA ORD

Tyvärr kan du inte inaktivera kommentarer för sidans inlägg, men du kan dölja eller ta bort enskilda kommentarer. Fast du kan blockera kommentarer som innehåller vissa ord och blockera svordomar.

Och en annan fråga, kan man spärra kommentarer på facebook?

Klicka på Inställningar från den vänstra menyn och klicka sedan på Sekretess. Klicka på Offentliga inlägg på menyn till vänster. I avsnittet Moderering går du till Dölj kommentarer som innehåller vissa ord från din sida och klicka sedan på Redigera. Varför kan jag inte skriva på en väns tidslinje? Uppdatera vilka som kan se dina inlägg i inställningarna. Använd målgruppsväljaren för att välja vilka som kan se dina inlägg. Granska inläggen innan de visas på din tidslinje med Tidslinjegranskning. Välj att blockera någon för att hindra dem från att visa eller kommentera dina inlägg.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Hur delar man ett inlägg i en grupp på Facebook?

Klicka på Dela nedanför inlägget du vill dela och välj Dela i en grupp. Klicka på den grupp du vill dela till, lägg till valfri text och klicka på Publicera. Med hänsyn till detta, hur hittar man en sluten grupp på facebook? ingen hittar den!!! Har du en hemlig grupp – är den inte sökbar! Är den hemlig, blir det SUPER VIKTIGT att du väljer en URL till din facebook grupp, som är lätt att uttala och säga, annars är risken stor att du inte får de människor som du önskar till gruppen.

Hur många kan man bjuda in på Facebook evenemang?

Varje person kan skicka upp till 500 inbjudningar per evenemang. Vi begränsar antalet inbjudningar som varje person kan skicka till 500 per evenemang eftersom evenemang med stora inbjudningslistor kan anmälas som skräppost. Hur se kommentarer i Word? Om du vill visa kommentarer i redigeringsvyn klickar du på Granska > Visa kommentarer. Om du vill lägga till en ny kommentar klickar du på Granska > Ny kommentar. Om du har Word för skrivbordet kan du använda kommandot Öppna i Word för att öppna dokumentet och aktivera spåra ändringar.

Hur visar man kommentarer i Word?

Skriv ut utan bara kommentarer

Om du bara vill dölja kommentarer medan du skriver ut, avmarkerar du bara rullgardinsmenyn Kommentarer i Visa markering. Klicka översyn > Visa markering > Kommentarer för att dölja kommentarer. Nu kan du skriva ut ditt dokument utan kommentarer.

By Dominik

Similar articles

Varför kan jag inte ladda ner appar till min Samsung? :: Varför kan jag inte öppna kommentarer på Facebook?
Användbara länkar