Hem > V > Varför Kan Jag Inte Öppna Kommentarer På Facebook?

Varför kan jag inte öppna kommentarer på Facebook?

Från nyhetsflödet klickar du på Sidor på vänstermenyn. Gå till din sida. Klicka på Sidinställningar längst ned till vänster på din sida. Klicka och markera rutan bredvid Visa de mest relevanta kommentarerna som standard om du vill aktivera kommentarsrankning.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Hur kommenterar jag på Facebook?

Tryck på Kommentera under inlägget. Skriv din kommentar eller: Trycka på för att lägga till en dekal. Tryck på om du vill lägga till ett foto eller en video. Med detta i åtanke, har begränsat vem som kan kommentera det här inlägget? Så här gör du för att ändra vilka som får kommentera dina offentliga inlägg:

  • Tryck på
  • Bläddra ned och tryck på Inställningar.
  • Tryck på Följare och offentligt innehåll nedanför Målgrupp och synlighet.
  • Tryck på Offentligt eller Vänner i avsnittet Vem kan följa mig.

Hur låser man kommentarer på Facebook?

Från nyhetsflödet klickar du på Grupper i menyn till vänster och väljer din grupp. Om du inte ser alternativet Grupper klickar du på Visa mer. Gå till inlägget som du vill inaktivera kommentarer för. Klicka på och välj sedan Inaktivera kommentarer. Hur bjuder man in till grupp på Facebook? Uppdaterad mobilwebbläsarupplevelse

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på Grupper och välj din grupp.
  2. Tryck på Bjud in nedanför gruppnamnet.
  3. Tryck på Bjud in bredvid namnen på de vänner som du vill bjuda in. Du kan även skriva en väns namn i sökfältet.

Related

Vad använder jag för att öppna en EPS fil?

Om du har ett grafikprogram som Adobe Illustrator kan du öppna filen i det och spara eller exportera den. CloudConvert.com eller Convertio.co är onlineverktyg som kan användas för att konvertera en EPS-fil till ett annat format.

Man kan också fråga kan inte se kommentarer?

Steg 1: Gå till fliken GRANSKA och välj ”Slutlig: Visa tillägg” i rullgardinsmenyn (Word 2013). Steg 2: Klicka på ”Visa tillägg” under ”Slutlig: Visa tillägg” och markera ”Kommentarer” (Word 2013). Och en annan fråga, varför fungerar inte nyhetsflödet på facebook? Nyhetsflödet bör vara fyllt med uppdateringar från personer och sidor som du följer. Om flödet är tomt kan du stänga och öppna Facebook på nytt för att uppdatera nyhetsflödet. Om det inte fungerar kan du läsa om hur du anmäler ett problem med Facebook.

Hur hittar man kommentarer på Facebook?

Gå till tråden där vännen har skrivit sin kommentar och klicka på siffran som visar hur många skrivna kommentarer det finns i tråden. Leta reda på länken Senaste, som ligger längst upp till höger i kommentarsrutan. Klicka på länken och det dyker upp en liten meny där du klickar på Toppkommentarer. Hur svarar man på en kommentar på Facebook? Hur svarar jag på kommentarer i inlägg på min Facebook-sida?

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Tryck på Sidor.
  3. Gå till din Sida och sedan till kommentaren.
  4. Tryck på Svara under kommentaren.
  5. Skriv ditt svar och tryck på Svara.

Hur stänger man av likes på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Tryck på Följare och offentligt innehåll nedanför Målgrupp och synlighet. Tryck på Offentligt eller Vänner i avsnittet Vem som kan följa mig.

By Leventis Vanhuss

Similar articles

Hur gör jag ett inlägg på Facebook offentligt? :: Kan inte ansluta till servern Outlook?
Användbara länkar