Hem > V > Varför Kan Jag Inte Kolla På Videos På Min Iphone?

Varför kan jag inte kolla på videos på min iPhone?

Problem med videouppspelning eller spel kan bero på internetanslutningen. Stäng av din iPhone eller iPad. Dra ur kontakten till modemet. Om du har en fristående trådlös router gör du likadant med den.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Varför kan jag inte se filmer på Facebook?

Kontrollera att din mobila enhet har stöd för videor: Kontrollera att din mobila enhet kan spela upp videor När din mobila enhet inte har stöd för videoklipp, visas en miniatyrbild men klippet spelas inte upp. Starta om eller uppdatera appen: Stäng Facebook-appen på din mobila enhet och starta om appen. Vad är det för fel på YouTube? Det kan vara något problem med internetanslutningen. Kontrollera att du har åtkomst till andra webbplatser som du brukar besöka. Om du använder domänen för Google Apps kanske YouTube inte har aktiverats av domänadministratören.

Följaktligen, kan inte spela upp video android?

Om du inte kan spela upp filmer, tv-program, musik eller spela spel från Google Play på Android TV kan du testa följande steg.

  • Kontrollera wifi-anslutningen.
  • Kontrollera att systemet är uppdaterat.
  • Starta om enheten.
  • Kolla vilket konto du använder.
  • Synkronisera kontot.
  • Rensa appdata och cacheminne.
  • Om ett felmeddelande visas.
Följaktligen, varför kan jag inte se filmer på aftonbladet? Om filmen inte startar kan det bero på att du valt ett format som inte passar din uppkoppling. Om du till exempel valt Quicktime men har Windows media player installerat måste du ändra till rätt format om filmklippet ska kunna spelas upp. Surfar du på modem kan du behöva ändra till Windows Media 56k.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Därefter, varför kan jag inte se film på ipad?

Om du fortfarande inte kan spela upp filmer eller tv-program kan du gå till reportaproblem.apple.com och begära en återbetalning när du loggar in med ditt Apple-ID och lösenord. Om du har problem med att strömma filmer eller tv-program i appar som du har hämtat från App Store kan du kontakta apputvecklaren. Därefter, vill du spela upp den här videon chromecast? Casta från YouTube

  1. Kontrollera att den mobila enheten eller datorn är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Chromecast.
  2. Öppna YouTube-appen eller YouTube.com.
  3. Tryck på Cast-knappen. .
  4. Tryck på Chromecast-enheten som du vill casta till. tryck på Spela upp.
  5. När du vill sluta casta trycker du på Cast-knappen. Koppla från.

Varför kan jag inte se YouTube klipp på mobilen?

Inaktivera mobildataanslutningen och aktivera den igen. Rensa YouTube-appens cacheminne. Avinstallera och installera om YouTube-appen. Uppdatera till den senaste versionen av YouTube-appen. Och därefter, varför laggar facebook? Om du märker att tidslinjen tar ovanligt lång tid att ladda kan du testa något av följande: Om du använder en mobil enhet, kontrollera att du är ansluten till ett stabilt data- eller wifinätverk. Om inte, försök igen när du har en starkare anslutning. Om du använder Facebooks mobilapp, stäng appen och öppna den igen.

Varför funkar inte YouTube på min tv?

Kontrollera att den mobila enheten är ansluten till samma wifi-nätverk som tv:n. Välj Logga in med telefonen. Öppna YouTube-appen i telefonen. Logga in på tv:n genom att följa anvisningarna.

By Maiocco

Similar articles

Varför går det inte att logga in på YouTube? :: Kan inte öppna bildörren med nyckel?
Användbara länkar