Hem > K > Kan Inte Se Live På Facebook?

Kan inte se live på Facebook?

Öppna Facebook-appen för iOS eller Android. I nyhetsflödet trycker du på . Tryck på Livevideor. Om du inte ser alternativet trycker du på Se mer och bläddrar för att hitta det.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Man kan också fråga varför laggar facebook?

Om du märker att tidslinjen tar ovanligt lång tid att ladda kan du testa något av följande: Om du använder en mobil enhet, kontrollera att du är ansluten till ett stabilt data- eller wifinätverk. Om inte, försök igen när du har en starkare anslutning. Om du använder Facebooks mobilapp, stäng appen och öppna den igen. Kan inte öppna Aftonbladet se? Har du problem med din inloggning så bör du testa att rensa historiken så som cache och cookies i din webbläsare. Du kan även testa att byta webbläsare.

Varför fungerar inte Aftonbladet på Apple TV?

Prova att titta på en annan enhet via samma wifi eller mobilnätsanslutning. Om det inte fungerar kontaktar du din internetleverantör för att se om det finns ett problem med ditt nätverk. Om andra använder Apple TV+ eller Apple TV-kanaler kontrollerar du att det inte överstiger gränserna för streaming på flera enheter. Man kan också fråga kan inte spela upp video android? Om du inte kan spela upp filmer, tv-program, musik eller spela spel från Google Play på Android TV kan du testa följande steg.

  • Kontrollera wifi-anslutningen.
  • Kontrollera att systemet är uppdaterat.
  • Starta om enheten.
  • Kolla vilket konto du använder.
  • Synkronisera kontot.
  • Rensa appdata och cacheminne.
  • Om ett felmeddelande visas.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Varför går det inte att logga in på YouTube?

Om du inte kan logga in med ditt användarnamn för YouTube kan du prova att logga in på YouTube med ditt Google-konto. Ange sedan samma lösenord som du har loggat in på YouTube med. Du loggar fortfarande in på samma konto som tidigare, men du måste ange kontots e-postadress i stället för användarnamnet för YouTube. Varför buffrar YouTube? Kan bero på att många är hemma och använder YouTube kanske, som skapar stor belastning, om flera är drabbade.

Vad är automatisk uppspelning?

Funktionen Automatisk uppspelning på YouTube möjliggör en avslappnad upplevelse där videor fortsätter spela utan att du behöver välja en ny när videon du tittar på tar slut. Du kan stänga av Automatisk uppspelning när som helst med reglaget på visningssidan. Hur stänger man av automatisk uppspelning på Facebook? Aktivera eller stäng av automatisk uppspelning av videor på Facebook

  1. Starta Facebook-appen och peka på Meny-knappen (1).
  2. Scrolla ned till avsnittet Media och kontakter och välj Videoklipp och foton (1).
  3. Du får nu tre alternativ för när och hur videoklipp ska eller inte ska starta automatiskt.

Med tanke på detta, hur loggar man in på ett gammalt youtube konto?

Jag loggade in med ett YouTube-användarnamn

  1. Öppna www.youtube.com/gaia_link.
  2. Ange ditt användarnamn och lösenord för YouTube i rutan till vänster. Obs! Om du inte kommer ihåg ditt gamla YouTube-lösenord finns det tyvärr inget alternativ för lösenordåterställning för dessa konton.
  3. Välj Gör anspråk på kanal.

By Lovato

Similar articles

Varför kan jag inte spela upp film? :: Varför kan jag inte se vissa klipp på YouTube?
Användbara länkar