Hem > V > Varför Kan Jag Inte Ta Emot Sms På Samsung?

Varför kan jag inte ta emot sms på Samsung?

Kan du inte skicka eller ta emot sms med din Samsung kan du ofta själv lösa problemet. Här har vi samlat en lista på de vanligaste problemlösarna. Starta om mobilen och kolla om det finns några uppdateringar att hämta.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Med detta i åtanke, kan inte ta emot sms från en person iphone?

Det kan bero på flera orsaker:

  • Personen du skickade meddelandet till har inte en Apple-enhet.
  • iMessage är inaktiverat på din eller mottagarens enhet. Gå till Inställningar > Meddelanden > iMessage för att kontrollera att iMessage är aktiverat.
  • iMessage är för tillfället inte tillgängligt på din eller mottagarens enhet.
Därefter, varför får jag samma sms flera gånger? Att du får samma SMS flera gånger beror inte på fel i telefonen utan i operatörens system.

Med detta i åtanke, vad betyder när det står levererat på sms?

Messages levererar kontinuerligt meddelanden som inte skickats. Om det finns ett fel eller om du vill testa en annan visningsmetod går det att växla RCS till sms/mms. Varför är vissa sms blå och andra gröna? De blå meddelandena skickas via iMessage medan de gröna skickas som vanliga SMS. Ett SMS skickas istället via din operatörs vanliga tjänst för meddelanden.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Kan inte ta emot SMS Android?

Börja med att starta om mobilen. Om du fortfarande inte kan ta emot sms efter det hittar du förmodligen ett svar i våra enkla mobilguider. Dessutom, varför levereras inte mitt meddelande? Några skäl till varför du inte kan skicka meddelanden: Du har skickat många meddelanden den senaste tiden. Dina meddelanden bröt mot Facebooks communityregler. Problem med appen, telefonen eller internet.

Därefter, vill inte ha iphone och ipad synkade?

Ta bort din kopplade iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Tryck på Inställningar, på ditt namn och tryck sedan på Medier och köp.
  2. Tryck på Visa konto. Du kan bli ombedd att logga in.
  3. Rulla ner och tryck sedan på Ta bort den här enheten.
Med hänsyn till detta, hur vet man om man är blockad på sms? Med SMS-meddelanden kan du inte veta om du har blivit blockerad. Ditt sms, iMessage etc. går igenom som vanligt i din ände, men mottagaren får inte meddelandet eller underrättelsen. Men du kan kanske se om ditt telefonnummer har blockerats genom att ringa till.

Med tanke på detta, varför får jag dubbla sms?

När tar emot SMS och MMS så sker det en dialog med servern om mobilen kan ta emot meddelandet eller inte. Det kan bli ett fel i mobilen så att den skickat att den kan ta emot flera gånger och får därför flera av samma meddelande.

By Tedder Ruggieri

Similar articles

Varför får jag samma SMS två gånger iPhone? :: Varför kan jag inte ta emot mms Telia?
Användbara länkar