Hem > V > Varför Kan Jag Inte Köpa Mer Lagringsutrymme?

Varför kan jag inte köpa mer lagringsutrymme?

Det kan ta upp till 24 timmar innan lagringsutrymmet blir tillgängligt. Kontrollera ditt lagringsutrymme på https://www.google.com/settings/storage. Om ditt lagringsutrymme är fel loggar du in på ditt Google-konto och kontrollerar om din betalning har slutförts.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Med hänsyn till detta, hur får jag mer utrymme i icloud?

För att hantera detta, gå till din iCloud-meny och klicka på Hantera lagring. Du kan se vilka appar som upptar utrymme. Klicka på enskilda appar och du kan radera sina data från din iCloud. Även om du har massor av appar med små mängder lagring, kan det enkelt lägga upp. Kan inte logga ut Apple-ID på grund av begränsningar? Ändra eller stäng av lösenkoden på ditt barns enhet genom att trycka på Inställningar > Skärmtid > [ditt barns namn]. Tryck sedan på Ändra lösenkod för Skärmtid eller Avaktivera lösenkod för Skärmtid och autentisera ändringarna med Face ID, Touch ID eller din enhets lösenkod.

Kan inte ändra Lagringsplan?

Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Hantera lagring eller iCloud-lagring. Tryck på Köp mer utrymme eller Ändra lagringsplan. Välj en plan och följ instruktionerna på skärmen. Och därefter, hur hantera lagringsutrymme på iphone? Gå till Inställningar > Allmänt > [Enhet]-lagringsutrymme. Du kan se en lista över rekommendationer för att optimera enhetens lagringsutrymme samt en lista över installerade appar och hur mycket lagringsutrymme som varje app använder. Tryck på ett appnamn för mer information om dess lagringsutrymme.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Kan man köpa mer GB?

Tryck på Köp mer utrymme eller Ändra lagringsplan. Sedan väljer du en plan, trycker på Köp och följer instruktionerna på skärmen. Du kan uppgradera din plan när du vill. iCloud har 5 GB gratis lagringsutrymme för iCloud-säkerhetskopiering, iCloud Drive, iCloud Bilder, Meddelanden i iCloud och iCloud Mail. Och därefter, hur får jag större lagringsutrymme? fåutrymme

Frigöra utrymme

  1. Öppna appen från Google Play där innehållet finns, till exempel Play Musik eller Play TV och film.
  2. Tryck på menyn. Inställningar. Hantera nedladdningar.
  3. Tryck på Nedladdade. Ta bort.

Hur får man mer lagringsutrymme?

9 tips på hur du får mer utrymme i din Iphone

  1. Ta bort appar som du inte använder.
  2. Ta reda på vilka appar som tar mest plats.
  3. Radera alla miljoner sms.
  4. Var petig med vilken musik du lyssnar på
  5. Ta en back up på alla bilder.
  6. Behåll inte båda bilderna när du fotar i HDR.
  7. Rensa webbläsaren från historik.
  8. Skippa Instagram-bilderna.
Dessutom, hur ser jag vad som är sparat i icloud? En iCloud-säkerhetskopia innehåller följande:
  • Appdata.
  • Säkerhetskopior av Apple Watch.
  • Enhetsinställningar.
  • Hemskärm och apporganisering.
  • iMessage-meddelanden, SMS- och MMS-meddelanden.
  • Bilder och videor på din iPhone, iPad och iPod touch.

Hur loggar jag in på iCloud?

Gå bara till iCloud.com och logga in med ditt Apple-ID. Om du redan har använt iTunes Store, iCloud eller någon annan Apple-tjänst kanske du redan har ett Apple-ID.

By Havard

Similar articles

Kan ej logga ut från Apple-ID? :: Vad är Funktionsuppdatering?
Användbara länkar