Hem > H > Hur Tar Man Bort Sin Inspelade Röstbrevlåda?

Hur tar man bort sin inspelade Röstbrevlåda?

Logga in på appen Mitt Telenor och välj "Röstbrevlåda och vidarekoppling" Där kan du välja inställningar för röstbrevlådan. Du kan också sms:a svarare av (antal dagar) till 222. Då stängs den av direkt.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

På motsvarande sätt, hur raderar man meddelande på whatsapp?

Du kan till exempel radera alla meddelanden i en specifik chatt eller gruppchatt, men lämna alla bilder. iOS och Android: Inställningar > Lagring och data > Hantera lagring > Välj Kontakt > Hantera > Välj > Markera rutorna bredvid det du vill ta bort (videor eller bilder) > Tryck på soptunnan för att radera. Kan man bli lurad på WhatsApp? Ett mycket vanligt sätt för bedragare på WhatsApp är att kapa ett konto genom att få tillgång till verifieringskoden för kontot. Det kan gå till så här: Bedragaren erhåller telefonnumret till sitt offer. Bedragaren (åter)installerar WhatsApp på sin telefon eller en annan enhet.

Och en annan fråga, vad betyder rensa chatt på whatsapp?

Rensa meddelanden i en chatt

Ta bort alla meddelanden i en viss privat chatt eller gruppchatt, eller i alla chattar samtidigt.
Man kan också fråga vad menas med tyst period på whatsapp? ”Tyst period” betyder att det går att stänga av möjligheten att få ljudsignaler från gruppen under en begränsad period. I ”Anpassat ljud” går det att välja vilken ljudsignal som ska spelas upp när någon skriver något i gruppen.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

Hur raderar man en WhatsApp grupp?

Ta bort en WhatsApp -grupp - Öppna gruppchatten> tryck på gruppämnet> bläddra längst ner på sidan . Här, Klicka på Exit Group> Exit Group (för att betona) då ta bort grupp . Från din WhatsApp -inkorg, Svep åt vänster en grupp> tryck på mer> avsluta grupp> lämna grupp (För bekräftelse). Kan man läsa på Messenger utan att det syns? Liksom WhatsApps blå bockar låter Facebook Messenger också avsändare veta att deras meddelande har setts när det öppnats av mottagaren. Men tänk om du kan öppna meddelandet, läsa det och inte låta avsändaren veta att du har läst det.

Vad är skillnaden på Messenger och WhatsApp?

Många frågor. Nyheten har fått stor uppmärksamhet i techvärlden och en del funderingar kring vad det betyder för användarna har väckts. Till skillnad från Messenger så kräver inte Instagram eller WhatsApp att användare använder sina riktiga namn. Där räcker det med användarnamn som kan bestå av lite vad som helst. Följaktligen, vad händer med whatsapp 2021? Från och med den 15 maj 2021 ändrar Facebook WhatsApp användarvillkor. En betydande förändring avser delning av användardata. För närvarande får användarna ett varningsmeddelande som de måste avvisa varje dag. Den 15 maj blir det obligatoriskt att acceptera ändringarna.

Dessutom, vilken chatt är bäst?

Chatta

  • Väldigt många använder WhatsApp eftersom den är lättanvänd och är kompatibel med olika slags mobiltelefoner.
  • Ladda ner Messenger här: Dator; Android, iOS.
  • Ladda ner Signal här: Dator; Android; iOS.
  • Ladda ner Discord här: Dator; Android; iOS.
  • Ladda ner Slack här: Dator; Android; iOS.

By Lupien

Similar articles

Vad betyder grå cirkel på Messenger? :: Kan man återkalla SMS iPhone?
Användbara länkar