Hem > H > Hur Klipper Man Ut På Mac?

Hur klipper man ut på Mac?

Klipp ut

  1. Tryck på Kommando-X.
  2. Eller välj Redigera > Klipp ut på menyraden.
  3. Eller kontrollklicka (eller högerklicka) på det objekt du har markerat och välj sedan Klipp ut på genvägsmenyn.

Läs mer

Related

Hur klipper man i en PDF?

Klicka på verktyget Beskära sidor om du vill beskära PDF-sidor. Du kan beskära den genom att dra i den sida som du vill beskära. Klicka på bilden. Klicka på Alla om du vill ange sidområden. Klicka på OK om du vill beskära sidorna. Spara filen.

Hur man kopierar och klistrar in på Mac?

Kopiera och klistra in mellan enheter från datorn

  1. Kopiera på en enhet: Markera det innehåll som du vill kopiera och kopiera det sedan. På datorn trycker du på kommando-C eller väljer Redigera > Kopiera.
  2. Klistra in på en enhet: Placera pekaren där du vill klistra in innehållet och klistra sedan in det.
Hur gör man en print screen på Mac? Tryck på skift-kommando-3. Tryck på skift-kommando-4 och flytta hårkorspekaren till den plats där du vill att skärmavbilden ska börja. Tryck ned knappen på musen eller styrplattan, dra över området du vill avbilda och släpp sedan knappen. Tryck på skift-kommando-4 och tryck sedan på mellanslagstangenten.

Följaktligen, hur ta en skärmbild?

Tryck på strömknappen och knappen för att sänka volymen samtidigt. Om det inte fungerar håller du strömbrytaren nedtryckt i ett par sekunder. Tryck sedan på Skärmdump. Därefter, kan inte skriva på tangentbordet macbook? Kontakta Apple-supporten om du har frågor eller behöver ytterligare hjälp. Förbered din enhet inför servicen genom att säkerhetskopiera dina data. Obs! Om din MacBook, MacBook Air eller MacBook Pro har andra skador som försvårar reparationen måste det felet åtgärdas först.

Related

Hur klipper jag en film?

Du kan bläddra i projektet tills du hittar det klipp som du vill klippa. Om du vill zooma in i klippet väljer du Visa.

Hur man kopierar och klistrar in?

Om du vill kopiera och klistra in kan du använda kortkommandon:

  1. PC: Ctrl + c för att kopiera, Ctrl + x för att klipp ut och Ctrl + v för att klistra in.
  2. Mac: ⌘ + c för att kopiera, ⌘ + x för att klippa ut och ⌘ + v för att klistra in.
Hur klistrar man in utan formatering? Som standard bevaras Word ursprungliga formateringen när du klistrar in innehåll i ett dokument med hjälp av CTRL+V, knappen Klistra in eller högerklickar på + Klistra in.

Hur man högerklickar på Mac?

Att kontroll-klicka på en Mac motsvarar att högerklicka på en Windows-dator, och det är så du öppnar kontextmenyer på en Mac.

  1. Kontroll-klicka: Håll ned kontrolltangenten samtidigt som du klickar på ett objekt.
  2. Anpassa hur du kontroll-klickar: Ändra alternativ för att sekundärklicka med styrplattan eller med musen.
Hur markerar man allt på Mac? Markera flera objekt: Håll ned kommandotangenten och klicka sedan på objekten (de behöver inte ligga intill varandra). Markera flera intilliggande objekt: Klicka på det första objektet och tryck sedan på skifttangenten och klicka på det sista objektet.

Hur tar man en skärmbild dator?

Tryck på Ctrl + PrtScn. Hela skärmen blir grå, inklusive menyn som är öppen. Välj Läge eller välj pilen bredvid knappen Nytt i tidigare versioner av Windows. Välj den typ av skärmklipp du vill använda och välj sedan det område på skärmbilden som du vill ta en bild av.

By Katha

Similar articles

Var hamnar mina Skärmdumpar? :: Hur gör jag urklipp?
Användbara länkar