Hem > H > Hur Klipper Man En Video På Datorn?

Hur klipper man en video på datorn?

Påvideo

Öppna videoredigeraren för att trimma eller ta bort delar av videon.

  1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Innehåll i menyn till vänster.
  3. Klicka på titeln eller miniatyren för videon du vill redigera.
  4. Välj Redigerare i menyn till vänster.

Läs mer

Related

När jag startar datorn blir skärmen svart?

Se till att den är inkopplad och påslagen. Om det inte fungerar, prova ett annat uttag för att se till att vägguttaget inte är trasigt. Kontrollera kabeln mellan bildskärmen och datorn för att se till att den är inkopplad som den ska.

Vilka program använder YouTubers?

Vilket program används av flest YouTubers? Generellt så väljer sig YouTubers av simpla, enkla och budgetvänliga program. En av de bästa fratisapparna är Lightworks, som du kan använda med Windows, Mac och Linux. Programmet har integrerad export till YouTube och en mängd med väldigt imponerade realtidseffekter. Och en annan fråga, vilket program för videoredigering? Vill du redigera film direkt i mobilen eller surfplattan är Adobe Premiere Rush ett bra val. Det är en nedbantad version av Adobes populära proffsprogram Premiere. Premiere Rush har alla grundfunktioner du behöver, och du kan spara filmen som en fil eller dela den via Adobes egen molntjänst, eller Youtube.

Vad betyder redigerar?

Ordet redigera är en synonym till ändra och revidera och kan bland annat beskrivas som ”bearbetar formen i text, film e.d.”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av redigera samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Hur man redigerar en video på mobilen? Google Foto är en app för både fotografier och videoklipp. Genom att trycka på Foton visas allt i kronologisk ordning. Du kan även välja Sök och Bibliotek (för att exempelvis skapa egna fotoalbum). Du startar videoredigeringsfunktionen genom att trycka på önskat videoklipp och välja Redigera.

Related

Vad ska man göra när datorn inte startar?

I den här artikeln visar vi hur du får en dator som inte startar när du trycker på strömbrytaren att fungera. Strömmen bör kontrolleras. Skärmen behöver kontrolleras. Du kan försöka med en återställningsdiskett. Gå in i felsäkert läge. Koppla in alla externa diskar. Hårdvara som är trasig eller inkompatibel. Det finns en trasig startdiskett.

Hur sätter man ihop flera videoklipp?

Namnet till trots så är Movie Editor inte en app som erbjuder några ingående redigeringsmöjligheter för videoklipp i din telefon. Däremot erbjuder appen ett snabbt och enkelt sätt att kunna klippa ihop flera videoklipp till ett och samma klipp genom att du lägger till befintliga klipp från din telefon på en tidslinje. Hur kortar man ner en video? Du kan putsa ett videoklipp eller foto så att det visas kortare eller längre tid i projektet.

  1. Tryck på videoklippet eller fotot på tidslinjen när projektet är öppet.
  2. Zooma in i klippet genom att dra isär mitt på tidslinjen.
  3. Dra i början eller slutet av klippet så att det blir kortare eller längre:

Man kan också fråga hur använder man videopad?

Komma igång

  1. VideoPad-gränssnitt.
  2. Lägg till media.
  3. Lägg till media från telefonen.
  4. Spela in video från videokameran.
  5. Lägg till ljud i filmen.
  6. Lägg till text i videor.
  7. Så här lägger du till undertexter.
Hur klipper man en video på iPhone? Så här putsar du en video på iPhone, iPad eller iPod touch
  1. Öppna appen Bilder och tryck på den video som du vill redigera.
  2. Tryck på Redigera.
  3. Flytta reglagen på båda sidor av videons tidslinje för att ändra start- och stopptid.
  4. Tryck på Klar, sedan på Spara video eller Spara video som nytt klipp.

Är VideoPad gratis?

VideoPad är intuitivt utformad och är en fullt utrustad videoredigerare för att skapa videor av professionell kvalitet på några minuter. Ett gratis videoredigeringsprogram som fungerar på Windows 10, XP, Vista, 7, 8 och 8.1 samt Mac.

By Isis

Similar articles

Måste man ha virusskydd på datorn? :: Hur länge varar ett Battle Pass?
Användbara länkar