Hem > K > Kan Subwoofer Ligga?

Kan subwoofer ligga?

Tack för svaret! Den ska inte stå på golvet utan eventuellt i en hylla (nära golvet) som är öppen baktill med god ventilation.

Läs mer

Related

Hur länge ska en telefon ligga i ris?

Om inte alla är redo kan du begrava mobilen i en stor påse med ris och låta den ligga där i 48 timmar för att få så mycket fukt som möjligt.

Var ska man placera en soundbar?

- En soundbar är kortfattat en separat högtalare som du har under eller i närheten av TV:n. Den kan hängas på väggen eller placeras på en stereobänk. Vill du ha bättre ljud till din TV, är en soundbar det enklaste valet, säger experten. Folk frågar också hur kopplar man in hög till lågnivå? För att koppla in ett slutsteg i en bil där originalstereon finns kvar, kan det krävas en hög till lågnivå omvandlare. Ansluts mot högnivå i bilen, där man stjäl signal från högtalarna för att omvandla högnivå-signalen till lågnivå där man kan ansluta ett slutsteg.

Med hänsyn till detta, hur kopplar man in en aktiv baslåda i bilen?

B+ skall gå till batteriets plusspol med en säkring mindre än 30 cm från batteriet, använd säkring om du vill ha en bil kvar. + på batteriet är ju rött och - svart, oftast är + större pol än minus, Koppla inte in + kabeln på batteriet förrän du är hundra på att du kopplat allt rätt. Hur man kopplar ljud i bilen? Signal-/RCA-kabel

Lågnivåkabeln skall dras minst 30 cm från strömkabeln för att inte störningar skall uppkomma och man drar fördelaktigt strömkabel och lågnivåkabel på varsin sida i bilen. Lågnivåkabeln består av två signalkablar (höger- och vänstersignal) och vanligtvis en remotekabel.

Related

Hur viktig är subwoofer?

Varför behöver jag ett ljudsystem? Traditionella högtalare har svårt att återge de djupaste spåren. När en välartikulerad bas blir den grund på vilken ljudspåret kan stå, gör det ofta mycket för både film och musik.

Med hänsyn till detta, vad är plus och minus på högtalarkabel?

Högtalarterminalen – ingången till högtalaren

Bak på högtalaren hittar du högtalarterminalerna, alltså den plats där du ansluter kablarna från förstärkaren. De flesta högtalare har en röd (plus) och en svart (minus) terminal för den positive respektive negativa signalen från förstärkaren.
Varför blir slutsteget varmt? prova fixa en fläkt som kan kyla steget så de inte blir helt "vindtätt" runt så de byter luft runt ekring problemet kan uppstå om steget är i trånga utrymen med lite luftomväxling. har själv ett Mds Audiophile pro steg som driver en 12" bas på 4000w utan problem men det steget är det inbyggd fläckt i.

Med tanke på detta, varför låter slutsteget?

Inte om kabeln är för tunn utan om generatorn/batteriet inte ger tillräckligt ibland. Hur länge ska man spela in en bas? Hur lång tid det tar varierar väldigt från tillverkare till tillverkare mkt beroende på vilka matrial de har valt att ha i elementen och hur elementet är konstruerat i sig.

Hur kopplar man in ett slutsteg i bilen?

Jordkabeln till "GND" på slutsteget, vilket står för Ground (jord). Remotekabeln kopplas in på REM, vilket betyder Remotestyrning. Pluskabeln kopplas in på +12V, vilket betyder konstant ström och det har man på batteriet. Högtalarkablarna kopplar man in på "speaker", vilket betyder högtalare.

By McKenna

Similar articles

Kan man koppla Android till tv? :: Varför ta bort Minuspolen först?
Användbara länkar