Hem > H > Hur Söker Man I Datorn?

Hur söker man i datorn?

Söka på datorn och på webben

Om du vill få sökresultat från datorn och webben trycker eller klickar du på Sök i Aktivitetsfältet och skriver det du letar efter i sökrutan. Förslag visas så att du kommer åt det du letar efter snabbare. Du kan också söka från Start genom att skriva.

Läs mer

Related

När jag startar datorn blir skärmen svart?

Se till att den är inkopplad och påslagen. Om det inte fungerar, prova ett annat uttag för att se till att vägguttaget inte är trasigt. Kontrollera kabeln mellan bildskärmen och datorn för att se till att den är inkopplad som den ska.

Och därefter, hur får man upp sökrutan på mac?

Använder du istället en Mac-dator är det ⌘ (Command/cmd) + F som gäller. Använder du en Windows-dator använder du kombinationen Ctrl + F för att öppna sökfältet. Använder du en Mac-dator är det istället kombinationen ⌘ (Command/cmd) + F du ska använda dig av. Hur markerar man allt på Mac? Du kan också klicka i närheten av det första objektet, hålla ned knappen på styrplattan eller musen och sedan dra över alla objekten. Denna metod är extra användbar i symbolvyn i Finder. Markera alla objekt i ett fönster: Klicka på fönstret så att det blir aktivt och tryck sedan på kommando-A.

Hur gör man kantiga parenteser Mac?

Shift+alt+8 och shift+alt+9. Med tanke på detta, hur söker man på ett ord i ett dokument? Du kan söka efter och ersätta ord i ett dokument, ett kalkylblad eller en presentation med Google Dokument, Kalkylark och Presentationer. Du kan också söka i en fil med kortkommandot Ctrl + f (⌘ + f på en Mac).

Related

Vad ska man göra när datorn inte startar?

I den här artikeln visar vi hur du får en dator som inte startar när du trycker på strömbrytaren att fungera. Strömmen bör kontrolleras. Skärmen behöver kontrolleras. Du kan försöka med en återställningsdiskett. Gå in i felsäkert läge. Koppla in alla externa diskar. Hårdvara som är trasig eller inkompatibel. Det finns en trasig startdiskett.

Hur man söker information på Internet?

Här får du praktisk hjälp för att bli ännu bättre på att söka information.

  1. Skaffa dig förkunskaper. Förkunskaper underlättar alltid.
  2. Bestäm bra sökord.
  3. Använd en söktjänst eller leta på andra ställen.
  4. Genomför din sökning.
  5. Begränsa din sökning.
  6. Utvidga din sökning.
  7. Utnyttja avancerad sökning.
  8. Gå direkt till en webbplats.
Var är mina dokument? Klicka på Start, peka på program och klicka sedan på Utforskaren. Leta upp mappen Mina dokument . Högerklicka på mappen Mina dokument och klicka sedan på Kopiera. Högerklicka på ett tomt område på skrivbordet och klicka sedan på Klistra in.

Hur söker man i ett dokument HP?

Du öppnar HP File Viewer genom att klicka på ikonen HP File Viewer på startskärmen. Hur gör man copy paste på Mac? text

Kopiera eller klipp ut

  1. Tryck på Kommando-C.
  2. Eller välj Redigera > Kopiera i menyraden.
  3. Eller kontrollklicka (eller högerklicka) på det objekt som du har markerat och välj sedan Kopiera i genvägsmenyn.

Hur gör man en print screen på en Mac?

Tryck och håll ned följande tangenter samtidigt: Skift, Kommando och 4. Dra hårkorset för att välja ett område av skärmen som du vill avbilda. Du kan flytta markeringen genom att trycka och hålla ned mellanslagstangenten samtidigt som du drar. Tryck på Esc-tangenten (Escape) för att avbryta skärmavbildningen.

By Brunhild Alamilla

Similar articles

Vilka tangenter för att kopiera? :: Hur ser Windows tangenten ut?
Användbara länkar