Hem > K > Kan Inte Göra Köp I App?

Kan inte göra köp i app?

Starta om enheten

Tryck på Stäng av eller Starta om (texten kan variera beroende på enhet). Om det behövs håller du ned strömbrytaren en gång till för att slå på enheten igen. Vänta tills enheten har startats. Öppna appen eller spelet på nytt och kontrollera om du har fått det du köpte i appen.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Följaktligen, hur hindrar man köp i appar?

Ställa in innehållsbegränsningar och förhindra köp inuti appar. Gör följande när du har aktiverat begränsningar för innehåll och integritet. Öppna Inställningar > Skärmtid > Begränsa innehåll/integritet > Innehållsbegränsningar. Dessutom, hur ser man appar man har raderat? Besök Play butik app på startskärmen och tryck på ikonen med tre horisontella linjer. Steg 2. På menylistan, välj Mina appar och spel möjlighet att gå till applistan. Tryck sedan på Alla fliken för att visa alla appar som du har laddat ner, inklusive de nyligen raderade appar.

Var hittar man begränsningar i iPhone?

Gör så här:

  1. Gå till Inställningar och tryck på Skärmtid.
  2. Tryck på Begränsa innehåll/integritet och ange din lösenkod för Skärmtid.
  3. Tryck på Innehållsbegränsningar och tryck sedan på Webbinnehåll.
  4. Välj Obegränsad åtkomst, Begränsa webbplatser med barnförbjudet innehåll eller Endast tillåtna webbplatser.
Därmed, får ingen fråga be om köp? Om dina Be om köp-förfrågningar saknas

Om du fortfarande inte ser dina Be om köp-förfrågningar ska du kontrollera vilket Apple-ID du har loggat in med, kontrollera dina inställningar för Familjedelning och se till att du använder en enhet som stöds.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Varför funkar inte Familjedelning?

Kontrollera dina inställningar för Familjedelning. Se till att du använder samma Apple-ID för Familjedelning och Medier och köp. Se även till att delade inköp är aktiverat. Be resten av familjen att kontrollera sina inställningar också. Hur aktiverar man begränsningar? Gå in i "Inställningar". Under "Allmänt" finns det en rad som heter "Begränsningar". Där ska du aktivera begränsningar. Du behöver bara göra det en gång.

Följaktligen, varför kan jag inte betala på google play?

Rensa cacheminnet för Google Play Butik och tjänster

Den cachade informationen kan skadas över tid, vilket kan vara en anledning till att din betalning inte går igenom. I så fall är det bäst att återställa cachen för både Google Play Store och Services.
Hur stänga av köp i appar Android? Så här stänger du av köp i appar i Android

På den Android-telefon eller surfplatta du vill begränsa, gå till Google Play Store-appen och tryck sedan på profilbilden uppe till höger och välj "Inställningar". Tryck nu på "Autentisering" och sedan "Kräv autentisering för inköp" och tryck på det här alternativet.

Följaktligen, hur slutar man betala för en app?

Android

  1. Gå till appen Google Play Butik.
  2. Välj Meny.
  3. Välj Prenumerationer.
  4. Välj den prenumeration du inte längre vill ha kvar och tryck på Säg upp prenumeration.
  5. Följ anvisningarna för att säga upp prenumerationen.

By Volnay

Similar articles

Hur tar man bort betalning på iPhone? :: Finns det olika HDMI-kablar?
Användbara länkar