Hem > V > Vad Har Hänt Med Discshop?

Vad har hänt med Discshop?

Den klassiska ehandlaren Discshop går nu i graven efter det att den nuvarande ägare AdLibris sålt Discshop till konkurrenten CDON. Discshop drog igång sin verksamhet redan 1999 och har sedan 2012 ägts av AdLibris. I ett mail till sina kunder skriver Discshop: "Vi har beslutat att avyttra Discshop.

Läs mer

Related

Vad har hänt med tv kanalerna?

Hösten 2021 uppgraderades cirka 20 tv-kanaler i det markbundna tv-nätet till den modernare MPEG4-komprimeringstekniken. Uppgraderingen gör det möjligt att sända fler kanaler i HD-kvalitet.

Med tanke på detta, var kan jag hyra film?

Se dom senaste filmerna utan abonnemang!

Välkommen till ett av Nordens bredaste köp- och hyrutbud. Vi erbjuder allt från de senaste storfilmerna till smalare kvalitetsfilm och serier. Här betalar du endast för det du vill se. Inget abonnemang, ingen månadsavgift.
Folk frågar också finns det något värde i dvd-filmer? De flesta VHS-filmer är i princip värda nada. Men några VHS-filmer har blivit riktigt åtråvärda. Det rapporterar Mirror. När vi nu lever i Netflix-tider så är i princip DVD-filmer eller till och med Blu-ray-filmer inte särskilt åtråvärda.

Därmed, var slänger man gamla dvd-filmer?

Svar: Såväl dvd- som cd-skivor ska slängas i vanliga soporna, inklusive fodralen som inte omfattas av producentansvaret för förpackningar (det anses vara en förvaringsask, inte en förpackning). Till största delen består de av plast som energiåtervinns genom förbränning. Hur många filmer om Gudfadern finns det? Gudfadern-trilogin/Filmer

Related

Vad har hänt med Fortnite idag 2022?

När kommer servern att anslutas? Vi börjar stänga av matchmaking som förberedelse för v20. Snart kommer serveravstängningen att börja. Vi kommer att meddela dig när nedtiden är över.

Var kan man se Resident Evil?

2002, 1h 40min - Skräck, Action, Sci-Fi

Den är en långfilm med en speltid på 1h 40min. "Resident Evil" finns nu att streama på Netflix och iTunes och att hyra och att köpa på Viaplay Rent & Buy och SF Anytime.
Kan man se på Blu-Ray på dvd? Ja, de flesta Blu-ray-spelare kan spela DVD-skivor. Det beror på att dessa spelare är utrustade med både blå och röda lasrar. När du sätter in en DVD i spelaren aktiverade den den röda lasern automatiskt för att ladda DVD.

Har CDON köpt Discshop?

Cdon har köpt Discshops varulager och domän. Det betyder att nästa gång du går in på Discshop.se så hamnar du per automatik hos Cdon.” Affären bekräftas av Cdon. ”Vi är mycket glada över att ha köpt Discshops varulager och domäner (Discshop.se + Discshop.fi). Är Disclord bra? Kan utan tvekan rekomendera butiken! Butiken säljer USA-importer och har ett stort/bra utbud av dessa. Bra frakt, säker betalning och snabb leverans. Deras kundtjänst är också bra, snabb och trevlig.

Hur slutar adrift?

Men tre veckor in på överfarten mötte de kategori 4-orkanen Raymond och Richard föll överbord trots att han var säkrad. Tami klarade sedan att på egen hand kapa riggen, täta båten, bygga en nödrigg och med hjälp av sextant navigera för att ta sig till närmaste land.

By Burrows Lenke

Similar articles

Vad gör man med gamla DVD? :: Vilka streamingtjänster har offline?
Användbara länkar