Hem > H > Hur Laddar Jag Ner En E-Bok?

Hur laddar jag ner en e-bok?

Surfplatta / mobiltelefon

  1. Ladda ned Dito-appen till din enhet via App Store (för iPad eller iPhone), eller Google Play (för Android).
  2. Öppna appen och logga in med ditt användarkonto.
  3. Boken du köpt hittar du under "Mina böcker".
  4. För att ladda ned boken, tryck på omslaget.

Läs mer

Related

Varför laddar inte ena AirPoden?

När du sätter dina AirPods i laddningsfodralet ska du se till att de laddas. Du måste återställa dina hörlurar om en AirPod inte fungerar. Om du vill ta bort enheten från listan trycker du på informationsikonen bredvid dina hörlurar.

Hur laddar man ner böcker från biblioteket?

Logga in på ditt bibliotekskonto med ditt bibliotekskortsnummer och PIN-kod (om nödvändigt). Boken kommer att läggas till på din bokhylla. Klicka på Ladda ner (EPUB e-bok)-knappen bredvid boken du vill ladda ner. Acsm-filen kommer att laddas ner till din dator. Och en annan fråga, hur lånar man e-böcker? Om du vill låna och läsa en e-bok på din smarta telefon eller din surfplatta är det enklaste sättet att göra det i vår app Biblio. Du kan också låna e-böcker och läsa på din dator eller ladda ner till din läsplatta. Då behöver du ett Adobe-id samt ett program eller en app för att läsa e-boken i.

Hur läsa e-bok på dator?

För att kunna läsa e-böcker på din Android behöver du först installera en programvara som kan hantera e-böcker. Aldiko rekommenderas, men alla program som klarar av att hantera formatet EPUB och Adobes DRM ska fungera – visa programlista. Installera Aldiko från Google Play. Hur lämnar man tillbaka en e-bok? Det går inte att lämna tillbaka en e-bok. Vissa läsprogram har en funktion för återlämning, men den funktionen gäller inte för bibliotekets böcker. Om du ändå återlämnar en bok på detta sätt måste du ändå vänta till lånetiden går ut innan du kan låna boken igen.

Related

Varför laddar inte min högra AirPod?

Kontrollera att båda dina AirPods laddas genom att kontrollera laddningsstatusen på enheten. Du bör sätta AirPods i öronen. Om du vill testa hörlurarna spelar du upp ljud. Om AirPods inte fungerar kontaktar du Apple Support.

Kan inte öppna ebok?

Lösning: Kontrollera att du har laddat ner rätt app för att läsa e-böcker. Bluefire Reader om du har Ipad eller Iphone, Aldiko Book Beader eller Bluefire Reader om du har Android (Samsung, HTC eller liknande). Kontrollera att du har auktoriserat appen med ditt Adobe-ID. Det syns under Info eller Om i appen. Man kan också fråga vilken är den bästa läsplattan? 1. Kobo Clara HD — BÄST I TEST LÄSPLATTA.

Och en annan fråga, kan man låna om en bok online?

Du kan inte låna om en e-bok, utan du får istället göra ett helt nytt lån av samma titel. Observera att du också kan läsa e-böcker direkt i din webbläsare då du är uppkopplad mot Internet (utan att ladda hem dem). Denna typ av lån kallas "Online". Med hänsyn till detta, hur laddar man ner böcker till läsplatta? Det finns gott om appar till både Android och Ipad för att läsa e-böcker, både från de svenska e-boksförsäljarna och amerikanska jättar som Google och Amazon. Du kan också låna biblioteksböcker till surfplattan med hjälp av ett Adobe-konto och en app som Bluefire Reader till IOS, eller Aldiko till Android.

Därefter, hur lyssnar man på e-bok?

Om du lyssnar på e-ljudböcker i en mobil eller surfplatta kan du ladda ned appen Biblio. I appen kan du välja att lyssna på boken utan att vara uppkopplad mot internet. Du kan låna 5 e-ljudböcker (inklusive e-böcker) per sjudagarsperiod.

By Martell

Similar articles

Hur läser man e-böcker från biblioteket? :: Hur får jag Dropbox i Utforskaren?
Användbara länkar