Hem > H > Hur Lyssnar Man På Ljudböcker Gratis?

Hur lyssnar man på ljudböcker gratis?

Vart kan jag lyssna på ljudböcker gratis? Du kan lyssna på ljudböcker gratis hos Storytel, Nextory, BookBeat och Bokus Play. Alla apparna erbjuder en kostnadsfri prova-på-period. Om du inte vill fortsätta som betalande kund behöver du avsluta ditt abonnemang innan gratis-perioden är över.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Hur laddar man ner ljudböcker?

Köpa och ladda ned ljudböcker

  1. Öppna appen Google Play Böcker. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Butik och sök efter en ljudbok. Om du vill veta mer om en ljudbok trycker du på omslagsbilden.
  3. Tryck på priset. Köp ljudbok.
Hur fungerar Libby? Libby är en gratisapp där du kan låna e-böcker, digitala ljudböcker och tidskrifter från ditt offentliga bibliotek. Du kan strömma titlar via Wi-Fi eller mobildata eller ladda ner dem för att läsa offline, när och var som helst. Allt du behöver för att komma igång är ett lånekort.

Följaktligen, hur många ljudböcker får man låna?

Du kan låna maximalt 5 e-ljudböcker (inklusive e-böcker) per sjudagarsperiod. Lånetiden är 28 dagar och när lånet har gått ut kan du inte längre lyssna på boken. Vad kostar det att lyssna på ljudböcker? De billigaste ljudboksabonnemangen kostar mellan 79-99 kr i månaden och inkluderar då antingen en bok i månaden eller 20 timmars streaming. En ljudbok hos till exempel Bokus kostar i snitt 100-170 kronor.

Related

Är det gratis att uppdatera till Windows 10?

Alla måste betala för Windows 10 efter den 29 juli. Windows 10 är gratis på din dator om du uppgraderar från Windows 7, 8 eller 8.1.

På motsvarande sätt, vilken ljudboksapp är billigast?

Bokus Plays app är väldigt enkel att använda och har ett stort utbud av både ljudböcker och e-böcker. Tjänsten har två olika abonnemang, Bas och Premium. Basabonnemanget är det billigaste på marknaden och kostar bara 79 kr i månaden. För denna kostnaden får användarna 1 ljudbok varje månad. Vilken är den bästa appen för ljudböcker? Bästa ljudboksappen 2022

  • Bookbeat. Även Bookbeat har goda betyg från sina användare, i Google Play har den total betyget 4,4/5 och i App Store 4,6/5 stjärnor.
  • Nextory. Ljudbokstjänsten får totalt 3,4/5 för Android och 4,6/5 i App Store.
  • Bokus Play. En ny utmanare från en klassisk internetbokhandel.
  • Audible.

Med detta i åtanke, varför kan jag inte ladda ner ljudbok?

Öppna appen Inställningar på en telefon eller surfplatta med Android. Frigör utrymme. Ladda ned ljudboken på nytt. Hur lång tid tar det att ladda ner en ljudbok? När du laddar ner ljudböcker via Bokon-appen så laddar du ner hela ljudboken. De flesta ljudböcker är på ungefär 400MB, vilket är ganska mycket. Det betyder att det kan ta en stund att ladda ner din ljudbok.

Dessutom, hur ger jag bort en ljudbok?

Vill du ge bort en nedladdningsbar ljudbok, e-bok eller digital mall kan du istället ladda ner den och sedan spara på ett USB-minne eller en skiva. På detta sätt har du möjlighet att slå in ett riktigt paket och ge bort.

By Beghtol Maddrey

Similar articles

Finns alla böcker som e-böcker? :: Vad betyder lyssna offline?
Användbara länkar