Hem > V > Vad Betyder Lyssna Offline?

Vad betyder lyssna offline?

Ta med din musik och dina poddar även dit ditt internet inte räcker. Du kan ladda ned upp till 10 000 låtar per enhet på upp till fem olika enheter.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Dessutom, vad får man för att läsa in en ljudbok?

Det bekräftas av andra förlag som talar om att ersättningen till inläsaren för en ljudbok kan variera mellan 15 000 och 75 000 kronor, beroende på bokens längd och hur känd skådespelaren är. Det finns flera inläsare som gjort karriär från talboksinläsare vidare till ljudboksinläsare. Hur mycket tjänar man på att läsa in böcker? Så mycket får du per bok

På originalutgåvan får du som författare 24 procent av f-priset på varje bok. F-priset är det pris förlaget sätter på boken vid försäljning till bokhandeln. F-priset brukar variera mellan 70 och 120 kronor, vilket innebär mellan 17 och 29 kronor per bok för dig.

Vad tjänar man på en ljudbok?

För enkelhetens skull utgår vi ifrån att din bok blir runt 12 timmar som ljudbok och att ersättningen ligger runt 2 kr/h så att förlaget tjänar 24 kr/bok, varav du som författare får 25 procent (det är dock inte ovanligt med lägre procentsats just i ljudboksavtal, samtidigt som storsäljande författare kan förhandla Hur fungerar biblio appen? I appen kan du söka, låna, lyssna på och läsa ditt biblioteks e-böcker och ljudböcker. Du laddar ner Biblio där appar finns. För iOS heter den ”Biblio Library”, för Android bara ”Biblio”. Appen är kostnadsfri och fungerar lika bra på en mobil som på en surfplatta.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Med tanke på detta, var köpa e böcker?

Köp enskilda böcker

  • Surfa till: www.adlibris.com.
  • Surfa till www.bokus.com.
  • Surfa till www.bokon.se.
  • Surfa till www.digibok.se.
  • Surfa till Google Play.
  • Surfa till www.amazon.com.
Hur länge gäller ett bibliotekskort? Bibliotekskortet är en värdehandling och du ansvarar för det du lånat. Lånetiden är normalt tre veckor. Om ingen reserverat det du lånat, kan du göra omlån så att lånet förlängs. Bibliotekskortet är giltigt i tre år, därefter måste du förnya det.

Varför kan jag inte låna på Biblio?

Jag får felmeddelandet ”Lånet kunde inte slutföras”/"Ett fel har uppstått". Vad är fel? - Om du har en skuld på 50 kronor eller mer kan du inte låna e-ljudböcker i Biblio. Du får då felmeddelandet. Och därefter, Är biblio gratis? Biblio är en nylanserad app från Sveriges bibliotek som gör det enkelt för dig att lyssna på ljudböcker direkt i mobilen. Appen finns i dagsläget tillgänglig för både Android och iOS (Apple).

Därefter, hur laddar man ner från storytel?

Så här gör du för att spara ner en bok i offline-läge:

  1. Börja med att kontrollera att du är uppkopplad mot WiFi.
  2. Tryck på boken du vill ladda ner. Du kommer nu till bokens detaljsida.
  3. Tryck på Ladda ner e-boken eller Ladda ner ljudboken (eller båda).
  4. Boken sparas ner till din bokhylla.

By Ernesta Killin

Similar articles

Hur lyssnar man på ljudböcker gratis? :: Hur laddar man ner ljudböcker?
Användbara länkar