Hem > V > Varför Kan Jag Inte Öppna Pdf-Filer I Min Samsung?

Varför kan jag inte öppna PDF-filer i min Samsung?

Men det brukade vara obekvämt att göra, för för detta måste du ladda ner och installera en tredjepartsapplikation. Nu tillåter de flesta firmware som standard att du kan se PDF-filer. Och allt eftersom det finns applikationer som Google Drive. Öppna till exempel en webbplats och klicka på PDF-filen.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Hur ladda ner Adobe Reader 8 gratis?

Installera en pdf-läsare

Tryck på knappen "Ladda ned nu". Följ instruktionerna på skärmen för att hämta och installera programmet. Om du inte automatiskt kan se en pdf i din smartphone så kan du ladda ner Adobe Reader-applikationen från Play Butik eller App Store.
Följaktligen, måste man ha adobe? Grafiker och personer som arbetar i tryckbranschen har fortfarande nytta av Acrobat Reader, men personer som enbart tar emot PDF-filer i form av fakturor, informationsblad och dylikt borde klara sig utmärkt med de operativsystemsinbyggda alternativen.

Vad kostar Adobe Acrobat Pro?

Acrobat Pro DC

Faktureras årsvis med US$179.88/år. Den kompletta pdf-lösningen för alla enheter. Ingen bindningstid.
Var hittar jag mina nedladdningar i Samsung? När du hittar nedladdade filer på din Samsung-telefon vill du välja Nedladdningar i appen Mina filer. Detta kommer att få upp en lista – i kronologisk ordning – över alla dina nedladdningar med den senaste överst. Om du har laddat ner NÅGOT från webben så finns det här.

Related

Vad använder jag för att öppna en EPS fil?

Om du har ett grafikprogram som Adobe Illustrator kan du öppna filen i det och spara eller exportera den. CloudConvert.com eller Convertio.co är onlineverktyg som kan användas för att konvertera en EPS-fil till ett annat format.

Dessutom, var hamnar nedladdat iphone?

Var går nedladdningar på iPhone?Hitta nedladdade filer på iPhone

  • När du har laddat ner en fil i Safari går du till din iPhones startskärm.
  • Hitta och tryck på appen Fil.
  • I appen Filer på bläddringsskärmen trycker du på "iCloud Drive" från platslistan.
  • Leta efter mappen "Nedladdningar" på skärmen Filer iCloud Drive.
Därmed, var hamnar sparat på iphone? Så här hittar du dina filer i appen Filer
  1. Öppna appen Filer på din iPhone, iPad eller iPod touch. Ser du inte den blå symbolen för appen Filer på hemskärmen? Svep bara nedåt och sök sedan efter appen Filer.
  2. Sök eller bläddra efter filen du vill ha i appen Filer.

Följaktligen, var sparas pdf?

Om du vill spara en kopia av en PDF-fil väljer du Arkiv > Spara som. I Acrobat Reader väljer du Arkiv > Spara som eller Arkiv > Spara som annan > Text. Om du vill spara en kopia av en PDF-portfölj väljer du Arkiv > Spara som annan > PDF-portfölj. Folk frågar också vad öppnar man en pdf-fil med? Högerklicka på PDF-filen och välj Öppna med > Välj standardprogram (eller Välj ett annat program i Windows 10). Välj Adobe Acrobat Reader DC eller Adobe Acrobat DC i listan över program och gör följande: (Windows 7 och tidigare) Välj Använd alltid det valda programmet för att öppna den här typen av filer.

Var hamnar sparade dokument?

Klicka på Öppna mappen med nedladdningar för att visa dina nedladdade filer. För att ändra platsen där filerna sparas klickar du på ikonen Mer (de tre prickarna) och väljer Inställningar för nedladdningar. På skärmen Nedladdningar klickar du på Ändra och anger platsen där du vill spara nedladdade filer.

By Jorey

Similar articles

Hur mycket kostar Photoshop? :: Hur laddar man ner pdf-filer?
Användbara länkar