Hem > H > Hur Installerar Man Sonos Högtalare?

Hur installerar man Sonos högtalare?

Öppna Sonos-appen för iOS eller Android. Tryck på Installera ett nytt system och skapa sedan ett nytt Sonos-konto eller logga in på ditt befintliga konto. Tryck på Lägg till i det popupfönster som innehåller din Sonos-produkt. Om du använder Sonos S1 Controller, tryck på Fortsätt > Installera produkter.

Läs mer

Related

Hur ska man placera 5.1 högtalare?

Det rekommenderas att de bakre högtalarna placeras bredvid och riktas mot lyssnaren, ungefär en halv meter över öronhöjd.

Måste man ha en Bridge till Sonos?

Efter en uppdatering behöver du inte längre en Sonos Bridge för att köra Sonos högtalare i varje rum. Den vanliga wifi-kopplingen räcker. Vill du använda Sonos Playbar och ett gäng till av deras högtalare i ett hemmabiosystem är du däremot fortfarande tvungen att använda bryggan för att det ska fungera. Hur synkar man Sonos? Sonos

Innan du börjar

  1. Öppna Sonos-appen på din iOS- eller Android-enhet.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System > Lägg till produkt.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till produkten i ditt Sonos-system.

Hur ansluter man Sonos till Bluetooth?

Anslut en enhet till Roam

  1. Tryck på strömknappen på baksidan av Roam och håll den intryckt i två sekunder.
  2. Öppna Bluetooth-inställningarna på din enhet och välj Roam i listan med enheter.
  3. När anslutningen har upprättats kommer ytterligare en signal att spelas upp och lampan kommer att lysa med fast blått sken.
Hur återställer jag Sonos? Alla Sonos-produkter utom Move, Roam och Roam SL
  1. Koppla ur strömsladden.
  2. Tryck på anslutningsknappen ( eller ) och håll den intryckt medan du sätter i strömsladden igen.
  3. Håll knappen intryckt tills lampan blinkar orange och vitt.
  4. Lampan blinkar grönt när processen är slutförd och produkten är redo att installeras.

Related

Vilken är bäst Sonos eller Bose?

Ett utmärkt ljudsystem tillhandahålls av de unika ljudlägena, till exempel Speech Enhancement. Bose Soundbar 700 stöder inte de flesta ljudformat.

Varför kan jag inte ansluta till Sonos?

Kontrollera att nätverkskabeln är ordentligt isatt i både routern och Sonos-produkten. Om möjligt, prova att ansluta nätverkskabeln till en annan port på Sonos-produkten eller routern. Du kan också prova att använda en annan nätverkskabel för att ta reda på om det är fel på den befintliga kabeln. Folk frågar också kan inte ansluta till nätverket sonos? Om du har provat alla förslag ovan och fortfarande inte lyckas ansluta Sonos till ditt Wi-Fi-nätverk kan du prova att starta om routern. Vänta tills routern har startat och din mobila enhet är ansluten till Wi-Fi-nätverket och utför sedan hela den trådlösa installationsprocessen igen.

Vad säger man till Sonos-högtalare?

1) Kom igång. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android. Öppna fliken Inställningar och tryck på Tjänster och röst > Lägg till en tjänst under Röst. Vad ersätter Sonos BRIDGE? Istället för att koppla Bridge till routern med en kabel kan du ansluta Sonos-produkterna direkt till routerns Wi-Fi-nätverk. Detta är den lösning vi rekommenderar om du har en stark och tillförlitlig Wi-Fi-signal i hela hemmet. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.

Och därefter, vad gör en sonos bridge?

BRIDGE skapar ett dedikerat trådlöst nätverk för ditt Sonos-system så att du får pålitliga prestanda oavsett hur stort ditt hem är och hur många WiFi-enheter du använder.

By Erminna Kuchem

Similar articles

Hur fungerar en Sonos BRIDGE? :: Hur man laddar ner Snapchat utan App Store?
Användbara länkar