Hem > H > Hur Installerar Man Youtube?

Hur installerar man YouTube?

Du kan ladda ned YouTube-appen från Google Play. På hjälpcentret för Google Play kan du läsa om nedladdning av Android-appen från Google Play. Obs! Appen fungerar bara på telefoner och surfplattor med Android-version 4.0 eller senare.

Läs mer

Related

Hur man installerar App Store?

Gå till Play Store och avinstallera eller aktivera appar igen. Du kan trycka på Hantera appar och enheter. Välj de appar som du vill installera. Om du vill installera trycker du på den eller om du vill avinstallera trycker du på den.

Med tanke på detta, kan man ladda ner app store?

Om du inte hittar App Store

Justera dina inställningar för köp i iTunes och App Store och se till att du väljer Tillåt för inställningen Installera appar. Efter det borde App Store visas igen på din enhet. Om du fortfarande inte hittar App Store kan du söka efter den.
Man kan också fråga varför kan jag inte uppdatera youtube? Det sista du kan försöka om du ser att YouTube inte fungerar är att uppdatera YouTube-appen på din enhet. För att kontrollera om en uppdatering är tillgänglig, öppna Google Play Store-appen, välj alternativet "Mina appar och spel" från menyn och kontrollera om YouTube finns i listan "Uppdateringar".

Varför funkar inte YouTube på min Apple TV?

Från och med nu kan du inte längre använda Youtube-appen på 2012 års modell av Apple TV. Med detta i åtanke, varför fungerar inte youtube på apple tv? I väntan på en permanent lösning går det att komma runt problemet genom att avinstallera Youtube-appen och sedan ladda ner den på nytt. Vill du logga in på ditt konto bör du välja alternativet att göra det via din mobiltelefon.

Related

Hur marknadsför man kanaler på YouTube?

Länka din kanal på så många ställen som möjligt. Om du vill visa din närvaro på YouTube och länka till din kanal på din webbplats kan vi hjälpa dig. Låt andra distribuera åt dig.

Hur man laddar ner musik från YouTube till datorn?

Så här gör du för att konvertera till MP3:

  1. Kopiera Youtube-länken och klistra in i fältet.
  2. Tryck på pilen för att vilket format du vill spara filen. Välj MP3.
  3. Klicka på Start så börjar konverteringen av ditt Youtube-klipp till MP3.
  4. När konverteringen är klar kommer du till en sida som ser ut som ovan.
Kan man ladda ner en YouTube video? Ett av de populäraste sätten att ladda ner video från YouTube är med hjälp av länk och en tredjepartstjänst. Det finns många olika webbsidor som låter användare konvertera videor till olika format och ladda ner dem.

Kan man titta på YouTube offline?

Youtube Go låter dig spara videos för offlinetittande. Bland betaltjänsterna för strömmad video har nedladdat material för att kunna titta även utan uppkoppling växt till sig. Hur får jag tillbaka App Store appen? Första steget är att titta under Inställningar->Allmänt->Begränsningar så du tillåter att program installeras. * Starta App store genom att söka upp appen. Gå till första hemskärmen, tryck på hemknappen, Sök efter app store, klicka på App store i sökresultatet.

Hur laddar man ner en app på mobilen?

Ladda ned appar från Google Play

  1. Öppna Google Play. Använd Play Butik-appen. på telefonen.
  2. Hitta en app du vill ha.
  3. Läs andras recensioner och ta reda på om appen är säker att använda. Kontrollera betyg och antal nedladdningar under appens titel.
  4. Tryck på Installera (för appar utan kostnad) eller på appens pris.

By Delanos

Similar articles

Vad heter App Store för Samsung? :: Vad betyder komradio?
Användbara länkar