Hem > V > Vad Betyder Högar?

Vad betyder högar?

Betydelse: I sitt slag utmärkt, stor, betydande, förträfflig, upphöjd, till exempel: hög börd, rang; höga priser, hög själ.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Vad betyder högen?

Högen kan syfta på: Högen, Nordanstigs kommun – en ort i Bergsjö socken i Nordanstigs kommun. Med detta i åtanke, hur är det att vara hög? Att vara hög som ett hus, påtänd av droger. Vilken/vilka substanser som intagits är irrelevant utan det är effekten av dessa man refererar till.

Vad är en förträngning?

Ordet förträngning är synonymt med bortträngning och kan beskrivas som ”(psykologisk term) försök att tränga undan obehagliga föreställningar ur medvetandet”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av förträngning samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. På motsvarande sätt, vad betyder sjåpa? Sjåpar sig kan beskrivas som ”visar sig rädd eller ömtålig”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av sjåpar sig samt se exempel på hur frasen används i det svenska språket.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Vad är en Arrivist?

Enkelt uttryckt betyder ordet (hänsynslös) karriärist. Med det sagt, så går jag över till utvikningen. Franskans arriver betyder ”att anlända” och den som just har anlänt är en nykomling och i världen av gamla pengar och adelstitlar är det inte fint att nyss vara kommen. Folk frågar också vad är Äggsjuk? Vet du vad man menar med uttrycket "som en äggsjuk höna"? Jo, att gå omkring oroligt och utan att få fram vad man vill.

Vad betyder förskjuts?

Ordet förskjuta är en synonym till ta avstånd ifrån och förkasta och kan bland annat beskrivas som ”(ålderdomligt) förkasta, försmå”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av förskjuta samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Följaktligen, Är en massa? Se nedan vad massa betyder och hur det används på svenska. Massa betyder i stort sett samma sak som vikt eller substans, men naturligtvis beroende av sammanhang. Kan betyda "en massa folk" etc.

Med tanke på detta, vad är kräva?

Kräva betyder ungefär detsamma som tarva.

By Kaila Dimpfl

Similar articles

Vad betyder antänd? :: Får man filma på arbetsplats?
Användbara länkar