Hem > H > Hur Blir Man Ljudboksuppläsare?

Hur blir man Ljudboksuppläsare?

Är du intresserad att jobba som ljudboksuppläsare har du möjlighet att skicka in en audition till oss här på vår webbplats, voiceify.se. Vi är ständigt på jakt efter nya berättarröster och tar emot auditions löpande. Kontakta oss gärna för mer information eller läs vidare här på vår webbplats.

Läs mer

Related

När jag startar datorn blir skärmen svart?

Se till att den är inkopplad och påslagen. Om det inte fungerar, prova ett annat uttag för att se till att vägguttaget inte är trasigt. Kontrollera kabeln mellan bildskärmen och datorn för att se till att den är inkopplad som den ska.

Hur fungerar Biblio?

Med Biblio får låntagare full tillgång till bibliotekets utbud i en och samma app. Låntagare använder sitt vanliga lånekort för att och logga in och man kan använda appen på upp till fem enheter. I Biblio kan låntagare söka, låna, lyssna på och läsa ditt biblioteks e-böcker och ljudböcker. Vad heter bibliotekets app? Alla digitala böcker i en app! Biblio gör det enkelt att lyssna och läsa ditt biblioteks digitala böcker var än du befinner dig. I Biblio har du möjligheten att utforska bland topplistor och kategorier. Du kan söka i bibliotekets utbud samt låna, läsa och lyssna på din favoritlitteratur, både streamat och off-line.

Hur länge gäller ett bibliotekskort?

Bibliotekskortet är en värdehandling och du ansvarar för det du lånat. Lånetiden är normalt tre veckor. Om ingen reserverat det du lånat, kan du göra omlån så att lånet förlängs. Bibliotekskortet är giltigt i tre år, därefter måste du förnya det. Vilka bibliotek har OverDrive? Hitta lokala bibliotek som stöder OverDrive

För att hitta det närmaste bibliotek som stöder OverDrive går du till overdrive.com, anger namnet på din stad och klickar därefter på Go. Du får då se en karta med bibliotek som stöder OverDrive.

Related

Vilken ålder blir barn lugnare?

Barnet går in i en lugnare period vid tre till fyra års ålder. Barnet har mycket sociala och kommunikativa färdigheter. Barnet är intresserat av världen omkring sig.

Följaktligen, hur loggar man in på biblio appen?

Kom igång med Biblio

  1. Hämta appen Biblio till din iOS- eller Android-enhet.
  2. Hämta Biblio i App Store för iPhone eller iPad eller Hämta Biblio i Google Play för Android.
  3. Starta appen och välj bibliotek V8biblioteken.
  4. Skriv in ditt lånekortsnummer eller personnummer och din fyrsiffriga PIN-kod.
Vilken Ljudbokstjänst är bäst 2021? Hos Bookbeat kan ni vara upp till 5 användare i deras familjeabonnemang. Bookbeat är en krona billigare än Nextory medan Storytel's största familjeabonnemang är dyrast. Men totalt sett är det svårt att utse en bästa ljudbokstjänst. Det beror på antal användare och vilket utbud du vill ha.

Vad kostar Ljudboksabonnemang?

Efter din testperiod löper ditt ljudboksabonnemang på. Nextory.se enklast ljudboksabonnemang heter Silver och kostar 139 SEK / månad. Nextory har också Abonnemang Guld 169 SEK / månad och Abonnemang Familj fr. 199 SEK / månad. Dessutom, vilken bok app är billigast? Bokus Plays app är väldigt enkel att använda och har ett stort utbud av både ljudböcker och e-böcker. Tjänsten har två olika abonnemang, Bas och Premium. Basabonnemanget är det billigaste på marknaden och kostar bara 79 kr i månaden.

Därefter, kan man se vilka böcker man lyssnat på i storytel?

När du loggat in hamnar du i din bokhylla! Här ser du vilka böcker du lyssnar på, men här finns också information om vilka böcker du lyssnat på. Det finns ett val som heter ”Vill lyssna på” och här hamnar de böcker man väljer på hemsidan, men inte börjar lyssna på.

By Tomas Windly

Similar articles

Vilken app är bäst för ljudböcker? :: Hur delar man köp?
Användbara länkar