Hem > V > Vilken App Är Bäst För Ljudböcker?

Vilken app är bäst för ljudböcker?

ljudbokstjänst

Bästa ljudbokstjänster – topplistan just nu

  • Storytel.
  • BookBeat.
  • Audible.
  • Nextory.
  • Google Audiobooks.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Vilka böcker finns på Storytel?

Topplistan

  • Björnen sover.
  • Natriumklorid.
  • Kult.
  • Skilsmässan.
  • Kärleksbrevet.
  • Elden ska falna.
  • Au pif! Den sanna historien om Agnetas kloster.
  • Kodnamn - PAM.
Var kan jag köpa ljudböcker? Hos Bokus hittar du de senaste boksläppen som ljudböcker för att lyssna på direkt. Välj bland över 2 miljoner digitala böcker, ladda ner din favorit och börja lyssna direkt i din mobil.

Följaktligen, hur fungerar libby?

Libby är en gratisapp där du kan låna e-böcker, digitala ljudböcker och tidskrifter från ditt offentliga bibliotek. Du kan strömma titlar via Wi-Fi eller mobildata eller ladda ner dem för att läsa offline, när och var som helst. Allt du behöver för att komma igång är ett lånekort. Därefter, vilken ljudboksapp är billigast? Bokus Plays app är väldigt enkel att använda och har ett stort utbud av både ljudböcker och e-böcker. Tjänsten har två olika abonnemang, Bas och Premium. Basabonnemanget är det billigaste på marknaden och kostar bara 79 kr i månaden. För denna kostnaden får användarna 1 ljudbok varje månad.

Related

Vad är bäst 4K eller HD?

4K TV-apparater har fyra gånger högre upplösning än traditionella Full HD TV-apparater.

Vem har bästa ljudböckerna?

Audible har troligen flest titlar totalt (enligt egen uppgift över 300 000) av alla de testade tjänsterna, men samtidigt minst utbud av svenska ljudböcker. Audible är bäst för dig som gillar att lyssna till böcker på engelska. Vilken Ljudbokstjänst är bäst 2021? Hos Bookbeat kan ni vara upp till 5 användare i deras familjeabonnemang. Bookbeat är en krona billigare än Nextory medan Storytel's största familjeabonnemang är dyrast. Men totalt sett är det svårt att utse en bästa ljudbokstjänst. Det beror på antal användare och vilket utbud du vill ha.

På motsvarande sätt, vilken är bäst av storytel eller bookbeat?

Enligt sajtens test vinner Storytel. De pekar på att Storytel har den bästa ljudbokstjänsten och ger det bästa intrycket. Både Storytel och BookBeat har kreativa sök- och kategorisystem, vilket gör det enklare att hitta den bok du verkligen vill läsa eller lyssna på. Kan man se vilka böcker man lyssnat på i Storytel? När du loggat in hamnar du i din bokhylla! Här ser du vilka böcker du lyssnar på, men här finns också information om vilka böcker du lyssnat på. Det finns ett val som heter ”Vill lyssna på” och här hamnar de böcker man väljer på hemsidan, men inte börjar lyssna på.

Hur många böcker har Storytel?

Storytel är en av världens största prenumerationstjänster för streaming av ljud- och e-böcker, och erbjuder över 700 000 titlar globalt.

By Alves Aderman

Similar articles

Kan man läsa och lyssna samtidigt på Storytel? :: Hur blir man Ljudboksuppläsare?
Användbara länkar