Hem > H > Hur Mycket Kostar Bookbeat?

Hur mycket kostar Bookbeat?

Du kan välja mellan tre olika paket och hitta det som passar bäst för dig. För 99 kr per månad kan du med vårt Basic-paket lyssna upp till 20 timmar i månaden. Med Standard för 149 kr/månad får du ända upp till 100 timmars lyssning och med Premium för 199 kr/mån får du tillgång till obegränsad lyssning och läsning.

Läs mer

Related

Hur mycket plats tar en bild?

En bild från en vanlig kamera är cirka 5 MB stor. Du får plats med 200 bilder. Bildens storlek är cirka 2 MB. Du kan få plats med 500 bilder på 1 MB.

Följaktligen, vad ingår i bokus play?

Bokus Play är Bokus' abonnemangstjänst för streamade ljudböcker och e-böcker. Du kan lyssna och läsa i din mobil eller surfplatta och använda abonnemanget på det sätt som passar dig bäst. Det är också alltid möjligt att växla mellan våra tre olika abonnemang; bas, premium och familj. Man kan också fråga vad kostar bokus play premium? Registrering och abonnemang Bokus Play

Det minsta abonnemanget Play Bas kostar 89 kr per månad, men då får du också bara lyssna på en enda bok. Går du upp ett steg till Play Premium kostar det i skrivande stund 139 kr/månad, och då har du obegränsad lyssning hela månaden.

Folk frågar också Är bokus play bra?

Sammanfattning. Bokus Play är en bra tjänst som ger dig ett mycket billigt alternativ och ett utbud där du hittar många av de allra nyaste böckerna. Generellt fungerar appen också väldigt väl, och dessutom får du en hel del olika rabatter. Följaktligen, hur fungerar biblio appen? I appen kan du söka, låna, lyssna på och läsa ditt biblioteks e-böcker och ljudböcker. Du laddar ner Biblio där appar finns. För iOS heter den ”Biblio Library”, för Android bara ”Biblio”. Appen är kostnadsfri och fungerar lika bra på en mobil som på en surfplatta.

Related

Hur mycket text är 2 minuter?

Hur lång tid tar det att säga ett ord? Fem till tio sekunder är hur lång tid det har gått när du säger en mening. Ett tal på en halv A4 är ungefär två minuter. Det är värt att hålla sig under 5 minuter om du är på en fest där du inte är den enda som talar.

Och en annan fråga, hur länge gäller ett bibliotekskort?

Bibliotekskortet är en värdehandling och du ansvarar för det du lånat. Lånetiden är normalt tre veckor. Om ingen reserverat det du lånat, kan du göra omlån så att lånet förlängs. Bibliotekskortet är giltigt i tre år, därefter måste du förnya det. Vilka bibliotek har OverDrive? För att hitta det närmaste bibliotek som stöder OverDrive går du till overdrive.com, anger namnet på din stad och klickar därefter på Go. Du får då se en karta med bibliotek som stöder OverDrive.

Hur mycket kostar ljudböcker?

De billigaste ljudboksabonnemangen kostar mellan 79-99 kr i månaden och inkluderar då antingen en bok i månaden eller 20 timmars streaming. En ljudbok hos till exempel Bokus kostar i snitt 100-170 kronor. Man kan också fråga vad kostar storytel i månaden? Storytel Unlimited kostar 179 kr/månad och räcker för en vuxen och ett barn som använder den barnsäkra funktionen Kids mode.

Dessutom, kan man lyssna och läsa samtidigt på storytel?

Växla mellan att läsa och lyssna

Om en titel finns både som ljudbok och som e-bok kan du växla mellan att läsa och att lyssna. Beroende på vilken enhet du använder kan du trycka i mitten av skärmen och välja Lyssna, eller trycka på symbolen med hörlurar längst ner på skärmen (eller Läs boken om du lyssnar.)

By Mansur Stanojevic

Similar articles

Vad är Stör ej på iPhone? :: Kan man läsa och lyssna samtidigt på Storytel?
Användbara länkar