Hem > K > Kan Man Läsa Och Lyssna Samtidigt På Storytel?

Kan man läsa och lyssna samtidigt på Storytel?

Om en titel finns både som ljudbok och som e-bok kan du växla mellan att läsa och att lyssna. Beroende på vilken enhet du använder kan du trycka i mitten av skärmen och välja Lyssna, eller trycka på symbolen med hörlurar längst ner på skärmen (eller Läs boken om du lyssnar.)

Läs mer

Related

Hur många kan streama Netflix samtidigt?

Du kan spara nedladdade titlar på en, två eller fyra enheter samtidigt med våra abonnemang. Du kan uppgradera ditt abonnemang för att ladda ner titlar till fler enheter om ditt nuvarande abonnemang endast omfattar en eller två enheter.

Med tanke på detta, hur blir man ljudboksuppläsare?

Är du intresserad att jobba som ljudboksuppläsare har du möjlighet att skicka in en audition till oss här på vår webbplats, voiceify.se. Vi är ständigt på jakt efter nya berättarröster och tar emot auditions löpande. Kontakta oss gärna för mer information eller läs vidare här på vår webbplats. Och därefter, var hittar jag ljudböcker på iphone? Hitta och köp ljudböcker på iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Öppna appen Böcker.
  2. Tryck på Ljudböcker längst ned på skärmen.
  3. Härifrån kan du utforska nya och populära ljudböcker.
  4. Tryck på priset för att köpa ljudboken.

Hur mycket kostar Bookbeat?

Du kan välja mellan tre olika paket och hitta det som passar bäst för dig. För 99 kr per månad kan du med vårt Basic-paket lyssna upp till 20 timmar i månaden. Med Standard för 149 kr/månad får du ända upp till 100 timmars lyssning och med Premium för 199 kr/mån får du tillgång till obegränsad lyssning och läsning. Hur fungerar biblio appen? I appen kan du söka, låna, lyssna på och läsa ditt biblioteks e-böcker och ljudböcker. Du laddar ner Biblio där appar finns. För iOS heter den ”Biblio Library”, för Android bara ”Biblio”. Appen är kostnadsfri och fungerar lika bra på en mobil som på en surfplatta.

Related

Kan någon annan läsa min Messenger?

Hemliga konversationer i Messenger kan bara läsas av dig och den andra personen. Det finns hemliga samtal i Messenger. Personer är blockerade. De kan inte kontakta dig på Messenger eller Facebook när du blockerar någon.

Med detta i åtanke, hur länge gäller ett bibliotekskort?

Bibliotekskortet är en värdehandling och du ansvarar för det du lånat. Lånetiden är normalt tre veckor. Om ingen reserverat det du lånat, kan du göra omlån så att lånet förlängs. Bibliotekskortet är giltigt i tre år, därefter måste du förnya det. Vilka bibliotek har OverDrive? För att hitta det närmaste bibliotek som stöder OverDrive går du till overdrive.com, anger namnet på din stad och klickar därefter på Go. Du får då se en karta med bibliotek som stöder OverDrive.

Hur mycket kostar ljudböcker?

De billigaste ljudboksabonnemangen kostar mellan 79-99 kr i månaden och inkluderar då antingen en bok i månaden eller 20 timmars streaming. En ljudbok hos till exempel Bokus kostar i snitt 100-170 kronor. Med detta i åtanke, vad kostar storytel i månaden? Storytel Unlimited kostar 179 kr/månad och räcker för en vuxen och ett barn som använder den barnsäkra funktionen Kids mode.

Med tanke på detta, vad är skillnad på e-bok och ljudbok?

En e-bok är i princip som en filmad pappersbok. Du kan läsa sida för sida och bläddra fram och tillbaka om du vill. Du läser alltså en e-bok, och en ljudbok lyssnar du på. En röst har läst in precis det som står som text i fysisk form, och det är den rösten som hörs i en ljudbok.

By Crosse Arroyo

Similar articles

Hur mycket kostar Bookbeat? :: Vilken app är bäst för ljudböcker?
Användbara länkar