Hem > V > Vad Betyder Färgerna På Lasersvärden I Star Wars?

Vad betyder färgerna på Lasersvärden i Star Wars?

Cirka 4000 BBY användes ljussabelkristaller för att indikera en Jedis valda klass. Blå indikerade en Jedi Guardian , en Jedi som använde styrkan på en mer fysisk nivå. Grön indikerade en Jedi-konsulat , en Jedi som föredrog att reflektera över kraftens mysterier och bekämpa den mörka sidan i hjärtat.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Finns det lasersvärd?

Forskare i USA har gjort en ny upptäckt, som för världen ett stort steg närmare lanseringen av riktiga lasersvärd. Det skriver The Guardian. Forskare på Harvard och MIT avslöjar i det senaste numret av tidningen Nature att de har upptäckt ett sätt att binda samman fotoner så att de formar molekyler. Och en annan fråga, var köpa lightsaber? Lightsabers för vuxna, Light Saber Metal Aluminium Hilt Force FX lightsaber med 6 ljudfonter ledde uppladdningsbara ljussabers för vuxna och barn : Amazon.se: Leksaker.

Hur funkar lasersvärd?

Hetta upp gas och du får en plasma som utstrålar såväl ljus som kraftig värme. Kombinera denna substans med ett magnetiskt fält som tvingar plasman att ta en svärdliknande form och du har något som liknar och beter sig en hel del som lasersvärdet. Skrev vi förresten ”lättare att förverkliga”? Glöm ordet lätt.

By Winou

Similar articles

Vad har jag för lösenord till Gmail? :: Varför sänks ljusstyrkan av sig själv?
Användbara länkar