Hem > V > Varför Kan Jag Inte Logga In På Mitt3?

Varför kan jag inte logga in på Mitt3?

Har du fortfarande problem med att logga in? Testa Google Chrome och rensa cache i inställningarna på webläsare och försök på nytt. Jag testade här på mitt eget Mitt3 och det fungerar att logga in. Återkom gärna och berätta hur det gått!

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Hur lång uppsägningstid på 3?

Abonnemanget löper på tillsvidare utan bidningstid och med en månads uppsägningstid. Delbetalningen pågår under den period som du valt (12, 24 eller 36 månader). Hur loggar man ut från Mitt3? Är det på datorn du är inloggad? Enklast är då om du går in på 3s hemsida och sedan gör som på bilden, först går du till Mitt3 och sedan finns det en 'logga ut'-knapp där.

Och därefter, hur kommer man i kontakt med 3?

Kontakta kundtjänst för svar på frågor kring ditt abonnemang, fakturor och annat som rör 3.

  1. Kundtjänst privat. Öppet vardagar 8-20. 0735-300 400.
  2. Kundtjänst företag. Öppet vardagar 8-18. 0771-73 53 11.
  3. Huvudkontor. Öppet 8-17. 0735-300 400.
Hur kan jag se hur mycket surf jag har kvar Tre? Du kan även se din surfmängd via 3s hemsida. :) Om du har flera abonnemang hos Tre behöver du välja vilket abonnemang det gäller först. Det gör du under fliken "Abonnemang". Sedan kan du trycka på bubblan som visar hur mycket datatrafik du har använt - då ser du också hur mycket data du har kvar.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Dessutom, hur säger man upp sitt 3 abonnemang?

Gör så här:

  1. Logga in på Mitt3 och klicka på fliken "Abonnemang"
  2. Välj ditt abonnemang och scrolla ner till "Dina tjänster"
  3. Klicka på "Köp" om du vill lägga till en tjänst eller "Avbeställ" om du vi ta bort en tjänst.
Följaktligen, hur säger man upp bredband2 avtalet? För uppsägning av tjänst, kontakta oss på 0770 – 811 000

I telefonen väljer du sedan knappval 4 och därefter knappval 2.

Med detta i åtanke, när kan jag säga upp mitt abonnemang 3?

Visste du? Abonnemang som har tecknats från den och framåt får ha högst en månads uppsägningstid. Dessutom, kan man säga upp ett abonnemang med bindningstid? Ja, du kan säga upp ett abonnemang även om du har bindningstid kvar. Men då kommer operatören skicka en slutfaktura för de månader som är kvar på bindningstiden. Du måste alltså fortfarande betala lika mycket som om du hade behållit abonnemanget tiden ut.

När bindningstiden går ut?

Om du loggar in på Mina Sidor på Telia.se så kan du där se hur lång bindningstid du har. Klicka på det aktuella telefonnumret som finns på första sidan och på nästa sida så har du en länk som heter: Visa/Lägg till bindningstid. Där ser du din bindningstid.

By Colner

Similar articles

Hur loggar man ut från Google konto på Samsung? :: Hur ansluter man en iPhone till iTunes?
Användbara länkar