Hem > H > Hur Kontaktar Jag Paypal Utan Att Logga In?

Hur kontaktar jag PayPal utan att logga in?

Du kan antingen gå till www.paypal.se och klicka på ”Kontakta oss” längst ner på sidan – eller så kan du skriva ett privat meddelande till oss här på Facebook, med en beskrivning av ditt problem/din fråga samt din e-postadress och ditt mobilnummer, så kontaktar kundtjänst dig. Kundtjänst har öppet måndag–fredag kl.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte logga ut från mitt Apple-ID?

Du kan få ett felmeddelande om du trycker på utloggningsknappen eftersom telefonen återställs. Gå till inställningar.

Kan man ha PayPal i Sverige?

Det är gratis att skapa PayPal-konto.

Du slipper lämna ut dina kortuppgifter när du handlar på nätet. Ta emot kort- och PayPal-betalningar på nätet eller med mobilen. Det är enkelt att komma igång och du betalar bara en avgift när du tar emot pengar.
På motsvarande sätt, kan man ha flera paypal konton? Vi erbjuder två typer av konton: personkonton och företagskonton. För att kunna öppna ett konto hos oss måste du: antingen vara en privatperson (18 år eller äldre) eller driva ett företag med kapacitet att ingå ett juridiskt bindande avtal, och. slutföra vår process för att skapa konto.

Dessutom, hur för man över pengar från bankkonto till paypal?

Vill du fylla på pengar på ditt konto gör du på följande vis:

  1. Gå till kontosidan E-Plånbok.
  2. Klicka på Överför pengar i PayPal-saldot.
  3. Du behöver sedan göra ett av två val:
Folk frågar också hur fungerar paypal mellan privatpersoner? Lägg till ett eller flera kreditkort till ditt PayPal-konto. Sen behöver du bara välja PayPal när du betalar på en webbplats – skriv in din e-postadress och ditt lösenord och bekräfta betalningen. Vi genomför betalningen utan att du behöver uppge dina betalningsuppgifter för säljaren.

Related

Kan man nollställa iPhone utan simkort?

Är det möjligt att återställa min telefon utan sim-kort? Du kan alltid återställa den, men du måste ha ett sim-kort i den. Det behöver inte vara ditt eget sim-kort, men du kan lika gärna låna ett från någon bekant eller skaffa ett nytt kort.

Hur kan man bli lurad med PayPal?

Du får ett falskt PayPal-kvitto. Köparen hävdar att han eller hon fört över för mycket pengar. Köparen vill att du ska betala budfirman åt dem. Köparen ber dig överföra pengar via Western Union eller någon annan finansiell institution. Vad kostar det att ringa PayPal?

Överföring tillTyp av överföringAvgift
Lokalt bankkontoStandardIngen avgift (om ingen valutaomvandling krävs)
Amerikanska bankkontonStandard3,00 % (om ingen valutaomvandling krävs)

Kan man betala med PayPal utan konto?

Om transaktionerna är regelbundna kan du behöva skapa ett PayPal-konto hos oss. Då måste du ingå vårt standardanvändaravtal som reglerar din nyskapade relation med oss. Observera att PayPals betaltjänst utan konto inte berättigar till fördelarna med att ha ett PayPal-konto. Kan man betala i butik med PayPal? Några exempel på butiker som accepterar PayPal är: AirBnb, ASOS och Netflix¹, men även svenska butiker så som Claes Ohlsson, Tradera och Ink Club. Väl i kassan så matar du bara in dina inloggningsuppgifter för PayPal och väljer ditt betalningsalternativ om det krävs.

Vilken bank äger PayPal?

Den 3 oktober 2002 blev Paypal ett helägt dotterbolag till Ebay.

By Berthe

Similar articles

Är PayPal samma som Klarna? :: Kan inte logga in på min NETGEAR router?
Användbara länkar