Hem > M > Måste Man Ha Gmail För Att Logga In På Youtube?

Måste man ha Gmail för att logga in på YouTube?

Skapa YouTube-konto utan Gmail med lätthet

Nu när du vet hur du skapar YouTube-konton utan Gmail kan du använda vilken annan e-postadress som helst för att komma åt alla funktioner på YouTube. Det kan finnas några andra sätt att utföra samma uppgift, men det är en av de enklaste och mest pålitliga som du kan använda.

Läs mer

Related

Måste man slå landsnummer till mobil?

Du måste ringa ett internationellt nummer. När du ska ringa utomlands slår du numret före landskoden. Om du vill ringa utomlands slår du landskoden och telefonnumret. Detta gäller både fasta och mobila telefoner.

Följaktligen, hur loggar man in på youtube premium?

Logga

Logga in

  1. Tryck på Konto .
  2. Tryck på Logga in.
  3. Välj ett befintligt konto eller tryck på Konton. om du vill lägga till ett nytt konto på enheten.
Och därefter, hur man gör ett konto på youtube? YouTubekontoskapaYouTubekonto

Skapa ett konto på YouTube
  1. Öppna YouTube.
  2. Klicka på Logga in längst upp till höger.
  3. Klicka på Skapa konto.
  4. Välj Åt mig själv eller Att hantera mitt företag med.

Vad kostar ett YouTube konto?

YouTube är gratis att använda och det kostar inget att titta på klippen, men det finns en premiumversion av YouTube som kräver ett betalt abonnemang. YouTube Premium ger mer innehåll och fler möjligheter än vanliga YouTube. Abonnemanget kostar 119 kronor i månaden. Varför går det inte att titta på YouTube? Rensa YouTube-appens cacheminne. Avinstallera och installera om YouTube-appen. Uppdatera till den senaste versionen av YouTube-appen. Uppdatera till den senaste versionen av Android.

Related

Måste man ha tvåstegsverifiering?

Om ditt lösenord och din verifieringskod krävs är ditt konto säkrare. När du loggar in behöver du bara ange lösenordet om du slutar använda detta extra skydd. Det är möjligt att detta gör det lättare för obehöriga att komma åt kontot.

Hur får man kontakt med YouTube?

Logga in på din YouTube-kanal. Tryck på din profilbild och välj sedan Hjälp och feedback. Välj Kontakta oss under Behöver du mer hjälp? Följ anvisningarna för att chatta med vårt supportteam för kreatörer. Hur gammal måste man vara för att få ha en YouTube kanal? Tjänstespecifika åldersgränser

I vissa tjänster från Google finns det särskilda åldersgränser. Här följer några exempel: YouTube: När en video på YouTube har en åldersgräns visas en varning och videon kan endast spelas upp av användare som är minst 18 år.

Folk frågar också hur loggar man ut från youtube på mobilen?

På Android -telefoner kan du inte individuellt logga ut från YouTube. Det enda sättet att ta bort ditt konto från YouTube -appen är att radera ditt Google -konto från din telefon. Detta loggar ut dig från alla Google -appar som du använder på din telefon. Hur mycket kostar YouTube Premium i månaden? Premium kostar 99 kronor i månaden (eller 149 kronor för ett familjeabonnemang) och aktiveras via inställningsknappen uppe till höger. Ett annat alternativ Youtube Premium. För 119 kr/mån får du inte bara musiktjänsten utan även annonsfria videor på ”vanliga” Youtube.

På motsvarande sätt, hur många enheter youtube premium?

Om du prenumererar på YouTube Premium eller YouTube Music Premium kan du använda offlinefunktionerna i ditt betalmedlemskap på upp till tio enheter åt gången. Om du försöker ladda ned en video på en ny enhet när du har nått den här gränsen tas den enhet du auktoriserade först av de tio bort.

By Gensler Mcdannold

Similar articles

Vad innebär YouTube Premium? :: Har webbadress på nätet?
Användbara länkar