Hem > V > Vad Innebär Youtube Premium?

Vad innebär YouTube Premium?

Som medlem i YouTube Premium kan du titta på alla videor på YouTube utan annonser och samtidigt stötta innehållsskapare. Du kan också ladda ned videor för att titta offline på mobilen och spela upp videor i bakgrunden.

Läs mer

Related

Vad kostar Disney Premium?

En månadsabonnemang kostar bara 89 dollar per år.

Vad kostar det att ha en YouTube kanal?

YouTube-kanaler är gratis att starta och mycket lätta att konfigurera. Även om det inte finns någon avgift för att lagra sina videor på webbplatsen kan det finnas ytterligare kostnader för att producera videor. De flesta skapare och företag skapar YouTube-kanaler och börjar producera videor med en budget under $2 500. Kan man ha privat konto på YouTube? Logga in på YouTube Studio. Välj Innehåll i menyn till vänster. Klicka på videon du vill redigera. Klicka på rutan Synlighet och välj Dela privat.

Hur blir man en YouTube er?

Logga in på YouTube på datorn eller den mobila webbplatsen. Skapa en kanal. Du blir ombedd att skapa en kanal. Kontrollera uppgifterna (bland annat namnet och fotot för ditt Google-konto) och bekräfta att du vill skapa kanalen. Med tanke på detta, varför är youtube så segt? Men några vanliga orsaker som gör att YouTube laddas långsamt är följande: Överbelastning av YouTube-servrar. Föråldrad webbläsare. Felaktiga eller buggiga plugins installerade i din webbläsare.

Related

Vad innebär Android Auto?

Det är ungefär som det låter: det är ett operativsystem för körning. Det är viktigt att förstå att det körs på din telefon och är anslutet till din bil.

Vad är det för fel på YouTube?

Det kan vara något problem med internetanslutningen. Kontrollera att du har åtkomst till andra webbplatser som du brukar besöka. Om du använder domänen för Google Apps kanske YouTube inte har aktiverats av domänadministratören. Med hänsyn till detta, kan man ha två konton på youtube? En YouTube-kanal som är länkad till ett varumärkeskonto kan delas med flera konton. Om du länkar YouTube-kanalen till ett varumärkeskonto: Vem kan äga och hantera kanalen? Flera Google-konton kan hantera och äga ett varumärkeskonto, och de har också åtkomst till den YouTube-kanal som är länkad till varumärkeskontot.

Kan man ringa Google support?

Telefonformat för 08-505 103 00. Kan barn ha YouTube kanal? Så här fungerar YouTube Kids

YouTube Kids-appen och webbupplevelsen innehåller populära barnvideor och nytt innehåll som levereras på ett sätt som är säkert och lätt att använda för barn. Du måste konfigurera YouTube Kids för ditt barn innan hen kan använda det.

Och därefter, varför fungerar inte youtube på min samsung?

Om du har problem med att uppdatera

Om du inte kan uppdatera appen har inte din version av Android-operativsystemet stöd för den senaste versionen av YouTube-appen. Om du vill ha den senaste YouTube-appen för Android ska du uppdatera till den senaste Android-programvaran.

By Ozen Digiuseppe

Similar articles

Hur logga in på router Telia? :: Måste man ha Gmail för att logga in på YouTube?
Användbara länkar