Hem > H > Hur Tar Man Bort Xbox Live?

Hur tar man bort Xbox Live?

Tryck på Xbox-knappen  på handkontrollen. Gå till Profil och system > Inställningar > Konto > Prenumerationer. Välj din prenumeration och följ anvisningarna för att avsluta den.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Hur man spelar två på Xbox One?

Öppna guiden genom att trycka på knappen Visa  och menyknappen  samtidigt. Välj sedan Kompisar eller Grupp och följ anvisningarna. Och därefter, kan man dela spel på xbox? Om du vill dela dina spel med din vän loggar du in på deras Xbox med ditt konto och gör konsolen till din hem-Xbox. Du kan sedan ta bort ditt konto från deras Xbox. Om din vän vill dela spel med dig gör du bara tvärtom.

Och en annan fråga, kan man dela på xbox game pass?

Kan jag dela Xbox Game Pass Ultimate på min hemma-Xbox? Ja, standardpolicyn för Xbox-delning i hemmet gäller för både Xbox Game Pass och Xbox Live Gold. Om du har en Ultimate-prenumeration och har ställt in din hemma-Xbox delar du automatiskt din prenumeration med alla profiler som loggar in på den konsolen. Därmed, kan inte logga in på intranät? Om du ska logga in på intranätet eller Office365 från annan dator och har glömt ditt lösenord kan du klicka på länken "Återställ lösenord" nedan för att svara på kontrollfrågor och sätta ett nytt lösenord. Därefter kan du logga in som vanligt med det nya lösenordet.

Related

Kan inte köpa spel på Xbox Live?

Kontrollera att det inte finns några problem med Store och prenumerationer om du tittar på Xbox Status-sidan. Vänta tills tjänsten kommer upp igen och försök sedan igen. När butiken och prenumerationerna visar att de fungerar försöker du göra ett köp igen.

Dessutom, när du inte kan logga in på ditt microsoft-konto?

Du har glömt ditt lösenord, lösenordet du anger är inte korrekt eller du kan inte motta en verifieringskod. Du har glömt användarnamnet för den tjänst du vill använda eller ditt användarnamn är korrekt men du kan fortfarande inte logga in. När du loggar inte får du ett meddelande om att ditt konto är låst. Varför går det inte att logga in på Outlook? Vad du ska göra när du inte kan logga in på din Outlook-app

Se till att ditt e-postkonto stöds. Du kan lägga till konton från Exchange Online, Exchange-server, Office 365, Outlook.com, Yahoo! Mail, Gmail eller iCloud .

Man kan också fråga varför funkar inte mitt xbox one?

Kontrollera om du kan öppna Xbox Startup Troubleshooter: Stäng av konsolen och koppla sedan från strömsladden för att säkerställa att konsolen är helt avstängd. Vänta 30 sekunder och sätt sedan i strömsladden igen. Håll ned kopplingsknappen och Eject-knappen på konsolen, och tryck sedan på Xbox-knappen  på konsolen. Är Xbox Live gratis? Dessa var tidigare kärnfunktioner i Xbox Live Gold, och nu är de gratis för alla nyare Xbox-ägare . Du behöver dock fortfarande ett Xbox Live Gold-abonnemang för en Xbox 360. Microsoft meddelade också nyligen att de ändrar sitt Xbox Live-märke, till helt enkelt Xbox-nätverket nu .

Dessutom, hur mycket kostar xbox live gold i månaden?

Produktinformation. Det billigaste priset för Microsoft Xbox Live Gold 1 Month Card just nu är 79 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin Game cards.

By Cecilla Scheno

Similar articles

Hur man loggar ut? :: Hur gör man ett nytt konto på Xbox?
Användbara länkar