Hem > H > Hur Tar Jag Bort Ett Av Mina Konton På Instagram?

Hur tar jag bort ett av mina konton på Instagram?

Guide Ta bort ditt Instagram-konto

  1. För att ta bort ditt Instagramkonto måste du använda dig av till Instagrams webbsida för att Ta bort konton.
  2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord.
  3. Välj ett alternativ på rullgardinsmenyn bredvid Varför tar du bort kontot?
  4. Klicka på Ta bort mitt konto permanent.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Kan man ta bort Instagram?

Logga in på instagram.com från en dator. Du kan inte inaktivera ditt konto tillfälligt via Instagram-appen. Klicka på profilbilden längst upp till höger och klicka sedan på Profil och på Redigera profil. Bläddra ned och klicka sedan på Inaktivera mitt konto tillfälligt nere till höger. Man kan också fråga kan inte logga in på instagram? Det här är lätt att lösa om du kommer ihåg ditt e-postmeddelande, den du använde för att registrera dig på Instagram och använda för att logga in. Så här: Klicka på knappen "Glömt lösenord" på inloggningsskärmen. Ange din e-postadress för att få en länk till återställning av lösenord.

Följaktligen, hur mutar man någon på instagram?

För att använda funktionen går du in på personens du vill muta profilsida, alternativt på ett av personens inlägg. Därefter trycker du på menyn uppe i det högra hörnet som föreställer tre prickar. Här kan du sedan välja om du endast vill dölja personens inlägg, eller både inlägg och stories. Svårare än så är det inte! Hur gör man om man vill ha två Instagramkonton? Gå in på dina kontoinställningar i appen för Instagram genom att gå in på din profil och sedan klicka på kugghjulet (eller de tre vertikala punkterna beroende på operativsystem) högst upp till höger. Scrolla längst ner och välj “Lägg till konto” (eller ”Annonskonto”). Logga in i valfritt konto för att lägga till det.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

Hur många gånger kan man inaktivera Instagram?

Hur många gånger kan du tillfälligt inaktivera Instagram? För närvarande finns det inga begränsningar för hur många gånger du tillfälligt kan inaktivera ditt Instagram-konto. Därmed, varför har mitt instagram-konto inaktiverats? Om ditt Instagram-konto har inaktiverats ser du ett meddelande när du försöker logga in. Konton som inte följer våra communityregler eller användarvillkor kan inaktiveras utan förvarning. Läs igenom communityreglerna noggrant och kontrollera inläggen på alla konton som du har skapat.

Med hänsyn till detta, hur döljer man någon på instagram?

Tryck på deras användarnamn från deras flöde eller händelseinlägg, eller tryck på och sök efter deras användarnamn för att gå till deras profil. Tryck på Följer nedanför personens profilbild. Tryck på Inaktivera. Var är mitt Instagram? Jag hittar inte mitt konto eller kan inte mitt användarnamn på Instagram. Om du inte kan hitta kontot när du har angett användarnamnet: Se till att du anger användarnamnet korrekt, framför allt om det innehåller tecken som upprepas. Inkludera inte symbolen @ när du anger ditt användarnamn.

Hur kommer man åt arkivet på Instagram?

Tryck på Arkiv-ikonen i det övre högra hörnet av din profil för att visa alla dina arkiverade foton.

By Daffi

Similar articles

Vad innebär begränsat konto på Instagram? :: Hur loggar man ut från Google-konto på Samsung?
Användbara länkar