Hem > H > Hur Kan Jag Lyssna På Radio På Datorn?

Hur kan jag lyssna på radio på datorn?

Du behöver inte köpa en ny pryl för att komma åt världens alla radiokanaler. Att göra om din dator till radio är enkelt och gratis. Det enklaste sättet att lyssna på internetradio är att gå in på radiostationens egen hemsida. Som regel finns det direkt på förstasidan en knapp som heter Lyssna (Listen).

Läs mer

Related

När jag startar datorn blir skärmen svart?

Se till att den är inkopplad och påslagen. Om det inte fungerar, prova ett annat uttag för att se till att vägguttaget inte är trasigt. Kontrollera kabeln mellan bildskärmen och datorn för att se till att den är inkopplad som den ska.

Vilka radiokanaler finns det?

I Sverige finns fyra statliga radiokanaler P1, P2, P3 och P4. Sveriges Radio P4 är i sin tur spridd över 25 lokala stationer i samtliga av Sveriges län. De kommersiella radionätverken är fem stycken, medan närradiostationerna är ca 130 stycken. Mer om varje radiotyp kan du läsa i menyerna ovan. Följaktligen, varför går det inte att lyssna på radio? Firefox eller Chrome (Mac/PC) Om du använder en annonsblockerare (exempelvis Adblock eller Adblock Plus) så behöver du avaktivera den för ilikeradio.se för att få lyssningen att fungera. Om du använder funktionen "Data Saver" eller "Databesparing" i Chrome så kan du behöva stänga av denna.

Vilken internetradio ska man köpa?

Beroende på vilken bärbar dator du använder kan ljudkvaliteten dock lämna mycket att önska. Du kan ofta lyssna på internetradio via de nya smart-TV:n. Du har tillgång till många olika stationer. Men om du vill skruva upp musiken till max, kan en riktig internetradio vara bättre för dig. När försvinner analog radio? I propositionen föreslår regeringen att det analoga radionätet ska utvecklas för att ersättas med digital marksänd radio i någon form. Ett preliminärt slutdatum är 2022. Nio år anses räcka för att medborgarna ska hinna ersätta sina gamla radioapparater mot nya som klarar de digitala sändningarna.

Related

Vad ska man göra när datorn inte startar?

I den här artikeln visar vi hur du får en dator som inte startar när du trycker på strömbrytaren att fungera. Strömmen bör kontrolleras. Skärmen behöver kontrolleras. Du kan försöka med en återställningsdiskett. Gå in i felsäkert läge. Koppla in alla externa diskar. Hårdvara som är trasig eller inkompatibel. Det finns en trasig startdiskett.

Och en annan fråga, hur mycket surf går åt till att lyssna på radio?

64 kbps: 29 MB. 48 kbps: 22 MB. 32 kbps: 15 MB. Man kan också fråga hur lyssnar man på radio i mobilen? - För iPhone och Android finns applikationer som man kan lyssna via, men senare kommer det att gå att lyssna i alla mobiltelefoner via m.sverigesradio.se (m.sr.se). Nyckeln till Sveriges Radios lokala innehåll i mobilen är SR:s speciella webbportal för telefoner - m.sverigesradio.se (m.sr.se).

Kan man lyssna på P4 i efterhand?

Ta med dig P4 Plus var du än går - i mobilen eller i surfplattan! I vår app kan du lyssna på P4 Plus dygnet runt, veckans alla dagar. Du kan lyssna på strömmande radio, det vill säga det som sänds just nu - eller du kan lyssna på de flesta av våra program som har sänts. Vilken radiostation är P3?

Radiostationer i Stockholm Klicka på radiostationens namn för att lyssna live
FM,MHzRadioSändare
99.3SR P3Nackasändaren + Klaratunneln + Söderledstunneln
99.9Radio NackaNacka
100.3Rix FMHaninge, Tornberget

Och därefter, vilken radiokanal är bäst?

Station2022-V172022-V16
RIX FM10.49.7
STAR FM4.75.2
Rockklassiker4.85.1
NRJ5.25.8

By Longley Rothgeb

Similar articles

Vad har P3 för frekvens? :: Kan man lyssna på radio på Spotify?
Användbara länkar