Hem > K > Kan Man Få Pengar För Gamla Mobiler?

Kan man få pengar för gamla mobiler?

”Tar emot många telefoner”

Hos Tele2 kan du använda värdet av din gamla telefon till att betala eller delbetala en ny mobil. Om du lämnar in en Iphone 6S kan du få upp emot 1 467 kronor. Värdet beror på telefonens kvalitet och skulle det till exempel inte gå att starta telefonen är den bara värd 147 kronor.

Läs mer

Related

Vilka mobiler funkar AirPods till?

Airpods och andra hörlurar, som också har Apples speciella W1-chip, kan enkelt anslutas till en Apple-produkt, men eftersom de har bluetooth fungerar de också tillsammans med en vanlig Android-telefon.

Vem köper in elektronik?

Teknik och elektronik kan återvinnas och återanvändas – det är så vi ser det på Sefina. Här kan du bland annat hitta telefoner, datorer och kameror för rimliga priser. Sefinas experter funktionstestar alla föremål innan de läggs ut till försäljning, det ska vara tryggt att handla hos Sefina! Och därefter, var kan jag sälja min gamla mobil? På sajter som Pantaluren och Mobilpengar kan du värdera din telefon för att se vad du skulle få om du sålde den. – Vår största konkurrent är byrålådan, säger Ted Hagen, vd och grundare för Pantaluren (pantaluren.se). – De telefoner som säljs i Sverige varje år används i genomsnitt 18 månader.

Därmed, hur mycket är din gamla mobil värd?

Men det gå också att få bra med pengar om du har betydligt äldre mobiler liggande hemma i byrålådan. Klassikern Nokia 3 310 har ett värde på mellan 100 och 600 kronor, och har du en Apple Iphone 2G, den första i serien, kan du räkna med minst 1 000 kronor. Finns det någon som köper gamla mobiler? Hos MyTrendyPhone kan du sälja din mobil extremt enkelt och snabbt. Vi erbjuder bra priser och vi tar även emot skadade enheter. Vi ska se till att telefoner som säljs till oss antingen återvinns på ett ansvarsfullt sätt eller repareras och säljs vidare till någon som behöver dem.

Related

Hur många följare behöver man på Instagram för att tjäna pengar?

Om du vill bli en professionell influencer måste du ha många följare. Studien har tagit reda på hur många du måste ha för att kunna ta ut en regelbunden lön. Enligt analysföretaget inzpire.me behöver du 42 575 följare på sociala medier för att kunna ta ut en vanlig lön i England.

Vem tar emot gamla mobiltelefoner?

När du pantar och återvinner din mobil på it-hantering.se så tar vi hand om den på det sätt som är mest miljövänligt och det ger dig inte bara ett gott samvete utan också lite pengar i plånboken. Därefter, vem köper gammal elektronik? Med tjänsten Byt In kan du lämna in dina gamla prylar till oss och få tillbaka delar av det du en gång betalt för dem. Din gamla pryl tar vi hand om på ett snabbt, enkelt och säkert sätt så att den kan få nytt liv hos en annan användare eller återvinns på ett miljövänligt sätt.

Är BlueCity bra?

Har köpt flera mobiltelefoner via BlueCity utan problem! Har även via deras garanti lämnat in två olika telefoner på service och har fått både jättesnabb mailrespons och service. Rekommenderas starkt! Med tanke på detta, vad gör man med gammal elektronik? Elavfall innehåller både värdefulla metaller och hälsofarliga ämnen. Därför ska du lämna det till en återvinningscentral. I en del flerbostadshus finns numera en behållare för elektronik i grovavfallsrummet. Du kan också få ditt elavfall hämtat, läs mer om elektroniktjänsten.

Dessutom, vart kan man panta mobilen?

Panta mobilen - Tjäna pengar på dina använda, onödiga saker på MTP.se

  • Hitta först ditt varumärke och din modell på vår sida.
  • Välj dess kapacitet, färg och skick.
  • Radera all din data.
  • Ange dina upplysningar och se hur mycket vi kan erbjuda dig för din gamla enhet.

By Roshan

Similar articles

Hur mycket pengar får jag för min mobil? :: Hur mycket kostar det att byta mobil?
Användbara länkar