Hem > V > Vilken Svensk Podd Har Flest Lyssnare?

Vilken svensk podd har flest lyssnare?

Kantar har sammanställt data över Sveriges populäraste podcasts under 2019 – här är resultatet. ”P3 Dokumentär” är den mest vällyssnade podden när Kantar sammanställer statistik från både Poddindex och Orvesto Konsument för 2019. Två på listan hamnar ”Sommar & Vinter i P1”, följt av ”P1 Dokumentär”.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Var hittar jag podcasts?

Tips på bra appar för att lyssna på Podcast:

  1. Podbean Android/iOS.
  2. Overcast iOS.
  3. Pocket Casts Android/iOS.
  4. Sveriges Radio Play Android/iOS.
  5. Acast Android/iOS.
  6. Player FM Android.
Därefter, hur många lyssnare har tutto balutto? Med sina 200 000 unika lyssnare i veckan har ”Tutto Balutto” vuxit till att bli en Sveriges tio största podcaster alla kategorier.

Hur många lyssnare har en pod?

Över hälften av befolkningen lyssnade på någon podcast under året (54% år 2019, upp från 49% året innan). Bland 12-34-åringarna hade 73-74 procent lyssnat på podcasts, jämfört med 15 procent bland personer 71 år och äldre. Vart kan man lyssna på poddar gratis?

Lyssna på poddar med ett annat Google-konto

  • Öppna Google Podcasts. på en telefon eller surfplatta med Android.
  • Tryck på din profilbild eller initial uppe till höger.
  • Tryck på Lägg till ett annat konto eller välj det konto som du vill använda.

Related

Vilken upplösning har HD 720p?

För att kallas HD måste en tv ha minst 1 280 horisontella och 720 vertikala upplösningar. I början av millenniet upptäckte man att filmer gör sig bäst i bredbildsformatet.

Följaktligen, kan man lyssna på podcast utan internet?

Så här gör du för att lyssna på podcast utan internet

Genom att ladda ner podcasten till mobilen, surfplattan eller datorn så kan du lyssna på din favorit pod utan internet. Gå in på en webbsida eller app som har den podcast eller poddar som du vill ladda ner och lyssna på. Tryck på den podd som du vill ladda ner.
Är det gratis att lyssna på poddar? Den är gratis En annan app du kan välja är Acast. Den är gratis, men med reklam. Har du en Android-telefon: Här kan du lyssna på poddar via den inbyggda appen Google play music. Du kan också klicka på Google play store och ladda ner till exempel appen Acast.

Hur ser man hur många lyssningar en podd har på Spotify?

Poddindexlistorna består av data om podcasts utifrån teknisk mätning där robottrafik och multipla nedladdningar på de poddar som är med på listan filtreras bort. På så vis får man fram en medieräckvidd och antal lyssningar per podd varje vecka. Man kan också fråga hur mycket tjänar man på podcast? Enligt AdvertiseCastär genomsnittliga 30-sekunders CPM (kostnad per 1K-lyssnare) $ 18, medan 60-sekunders CPMs är $ 25. Ringer hade cirka 420 miljoner nedladdningar under 2018 och tjänade 15 miljoner dollar i annonsintäkter (betalvägg). Amy Schumer fick en lön på 1 miljon dollar bara för att skapa en show för Spotify.

Och därefter, hur många lyssnare har poddar spotify?

Nästan varannan lyssnar på podd på Spotify

På frågan om vilken/vilka appar man ofta använder för att lyssna på podd så uppger nästintill varannan att de använder Spotify-appen.

By Camilla

Similar articles

Vilken podd app är bäst? :: Vart är C på piano?
Användbara länkar