Hem > V > Vilken Podd App Är Bäst?

Vilken podd app är bäst?

Podcast Republic är min favorit android podcast app. Det stöder iTunes- och YouTube-kanaler, har liveradioströmning, möjligheten att spara podcasts till ditt SD-kort, automatisk nedladdning, Android Wear-stöd och massor mer.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Vad ska jag lyssna på?

10 poddtips att lyssna på i sommar

  • Skäringer Mannheimer.
  • Det skaver.
  • Daddy Issues.
  • Flashback Forever.
  • Gott folk.
  • Singelrådet.
  • P3 Dokumentär.
  • Stil i P1.
Med tanke på detta, vilken podd är bäst? Det finns mängder med poddappar för Android, men Pocket Casts för tillfället den bästa appen för ändamålet till Android. Den är enkel och överskådlig att navigera i, och du kan hitta både svenska och internationella program. Dessutom är den gratis.

Hur många lyssnare har podden Ursäkta?

Podden Ursäkta är landets just nu tredje största kommersiella med sina 125 000 unika lyssnare i veckan. Man kan också fråga hur kan vi antal lyssnare? Genom att ha en gemensam valuta där man har enats om hur räckvidd ska mätas är det enkelt att jämföra poddar mot varandra på samma villkor. En annonsköpare kan planera sina medieköp genom att få en uppskattning om hur många individer man kan nå ut till.

Related

Vad är bäst 4K eller HD?

4K TV-apparater har fyra gånger högre upplösning än traditionella Full HD TV-apparater.

Därefter, hur många lyssnare har framgångspodden?

Enligt Poddindex dit Bauer Media skickar poddens statistik har Framgångspoddens avsnitt för 2019 haft 28 209 912 lyssningar – en FANTASTISK siffra, men den är inga 41 000 000. Man kan också fråga hur många lyssnar på podcast i sverige? Podcasts når en av fyra svenskar på veckobasis och lyssnandet på poddar har ökat till 25% från 20. I senaste ORVESTO Konsument mätningen (2019:3) som gjordes under hösten lyssnande 24%, eller 1,9 miljoner människor, på en podcast under en genomsnittlig vecka.

Med tanke på detta, vem lyssnar på podcast?

13 procent lyssnar varje dag och ytterligare 12 procent varje vecka. Hälften, 51 procent av internetanvändarna lyssnar på poddradio. Precis som för radiolyssnande på nätet lyssnar färre på podd varje dag (8 %). 12 procent lyssnar varje vecka. Hur många lyssnar på poddar 2020? Ungefär lika många män som kvinnor lyssnar på poddar. Fler kvinnor lyssnar dock regelbundet, dagligen eller varje vecka, (22 %) jämfört med männen (18 %). Bland de yngre kvinnorna i åldersgruppen 16–25 år lyssnar nästan varannan kvinna (47 %) på poddar regelbundet, dagligen eller varje vecka.

Kan man ladda ner poddar?

Öppna Google Play (Android), App Store (Iphone/Ipad) eller Windows Store (Windows 10), sök efter Acast och tryck på Installera. I vårt exempel använder vi Android-versionen, så utseendet kan skilja sig lite åt om du har något annat system. Så här ser det ut när du installerar Acast i Android.

By Meade Rappleyea

Similar articles

Hur skanna QR-kod med mobilen? :: Vilken svensk podd har flest lyssnare?
Användbara länkar