Hem > V > Var Läser Man Bloggar?

Var läser man bloggar?

Bloglovin fungerar som så att du skapar ett konto, lägger till de bloggar du vill följa och sedan kan du läsa via bloglovin.com eller i deras app. Där kan du välja att antingen klicka dig igenom blogg efter blogg eller läsa alla senaste inläggen. Jag använder själv Bloglovins app för att läsa bloggar.

Läs mer

Related

Varför låser sig min iPhone?

Tryck och släpp upp volymknappen. Du kan snabbt släppa nedknappen genom att trycka på den. Håll in sidoknappen tills logotypen visas. Om du inte kan ladda telefonen bör du kontrollera hårdvaran.

Hur gör jag för att följa en blogg?

När man följer en blogg så kan skribenter och läsare av bloggen se att man är följare och man kan kan hålla reda på bloggarna som man följer via ens läslista i något som heter Blogger. Som sagt finns det flera olika sätt att följa bloggar på men det allra enklaste sättet är att besöka en blogg som har widgeten ”Följa”. Hur kan man se hur många läsare en blogg har? Fler än 4 av 5 läser enligt undersökningen bloggar varje dag eller flera gånger per dag (diagram 2.1) och de flesta läser 1-10 bloggar regelbundet (diagram 2.2).

Hur Prenumerera på blogg?

På webbsidan eller i bloggen klickar du på RSS-ikonen för det innehåll (den blogg/publikation) du vill följa. När RSS-feeden öppnas väljer du Prenumerera på denna feed. Dina prenumerationer hittar du sedan längst upp i webbläsaren i bokmärkeslistan. Vad är en RSS feed? RSS eller Real Simple Syndication som det står för, har funnits sedan 1997, när det lanserades av Netscape. Till en början så användes det mest av teknikintresserade i IT-branschen och det är först nu som det börjar användas av den stora massan.

Related

När mobilen låser sig?

Om du inte kan stänga av eller starta om telefonen genom att hålla ned strömbrytaren kan du försöka hålla ned både strömbrytaren och volymknappen samtidigt.

Med detta i åtanke, hur gör man en rss feed?

Det enda man behöver göra, för att prenumerera på ett RSS-flöde, är att kopiera länken till RSS-flödet och lägga in det i sin RSS-läsare. Men innan du kan börja att prenumerera behöver du en RSS-läsare. Det finns många olika RSS-läsare, men alla fungerar ungefär likadant.

By Webster

Similar articles

Vilket program öppnar DWG filer? :: Kan man ringa någon som blockerat ens nummer?
Användbara länkar