Hem > H > Hur Likar Man Ett Meddelande På Instagram?

Hur likar man ett meddelande på Instagram?

Instagram-app för Android och iPhone

Tryck på eller uppe till höger i flödet. Tryck och håll ned ett meddelande (Android) eller svep meddelandet åt vänster (iPhone). Välj Ta bort eller Godkänn. Du kan trycka på Ta bort alla längst ned på din inkorgs meddelandebegäran och ignorera alla förfrågningar samtidigt.

Läs mer

Related

Varför kommer inte hela bilden med på Instagram?

No Crop är den bästa appen för att redigera och publicera bilder i full storlek på sociala medier. Är du inte längre intresserad av att dela dina bilder på sociala medier? Du kan ladda ner No Crop gratis och använda den för att publicera dina bilder.

Hur ser man dolda meddelanden på Instagram?

Du kan visa och hantera direktmeddelanden från Instagram-appen för Android och iPhone eller Instagram Lite-appen for Android. Tryck på eller uppe till höger i flödet. Tryck på konversationen som du vill se. Varför hittar jag inte ett direktmeddelande i listan med mina chattar? Med tanke på detta, vad händer om man inaktiverar meddelanden på instagram? Fördelar med att kunna inaktivera DM i Instagram.

Du slipper bli irriterad över att du får orelevanta meddelanden. Det är enkelt. Kontot ifråga behöver inte veta att du inaktiverar konversationen. Du slipper mer spam eller meddelande från ointressant konto.

Kan man skicka meddelande på Instagram utan att följa?

Med Instagram direktmeddelande, eller DM som det också förkortas, kan du skicka meddelande till en eller flera personer som du antingen följer eller inte följer. Det kan vara till ett Instagram-konto som kanske handlar om en speciell person eller ett ämne som du tycker om. Vad menas med DM på Instagram? I helgen lanserade Instagram en ny funktion. Nu kan de personer du skickar privata meddelanden till – så kallade DM – se exakt när du senast var online. Det är en oönskad transparens. Personen du har en konversation med ser hur ofta du går in och kollar om du fått svar.

Related

Kan man skicka meddelande på Instagram om man är blockad?

När du avblockerar personen kommer du att få meddelanden från personen i Direct. Om du blockerar någon kan han eller hon inte gå med i ett utrymme som du har skapat.

Och en annan fråga, hur svarar man på meddelande på insta?

Tryck och håll meddelandet och svep det sedan åt höger tills det visas ovanför textinmatningsrutan. Skriv in ditt svar. Meddelandet du svarar på bifogas ditt meddelande när du skickar det. Följaktligen, hur svarar man på instagram dm? För att komma åt den här funktionen, öppna Instagram -webbplatsen i valfri webbläsare på din dator och navigera till avsnittet Meddelanden (DM). Välj en konversation till vänster på skärmen. I konversationen hittar du meddelandet du vill svara direkt och trycker på det. Klicka sedan på knappen "Svara".

Hur man gillar en kommentar på Instagram?

Om du vill gilla en kommentar på ett foto eller videoklipp trycker du på till höger om kommentaren. Om du vill sluta gilla en kommentar trycker du på igen. Om du vill se vem som har gillat en kommentar trycker du på antalet gilla-markeringar nedanför kommentaren. Hur får man tillbaka raderade meddelanden på Instagram? Gå till inkorg. Klicka på ikonen i menyraden till vänster "Instagram Direct". Där hittar du alla dina raderade meddelanden.

Var läser jag meddelande på Instagram?

Först sedan åtkomst till Instagram från dess officiella applikation, tryck på symbolen för hytt finns längst ner till vänster och tryck på ikonen avión de papel som är uppe till höger. Leta reda på den chatt du är intresserad av och tryck på användarnamn motsvarande konversationen i fråga för att öppna den.

By Altman

Similar articles

Var ser man Meddelandeförfrågningar på Instagram? :: Vad betyder blå ring runt profilbild Facebook?
Användbara länkar