Hem > V > Vad Betyder Blå Ring Runt Profilbild Facebook?

Vad betyder blå ring runt profilbild Facebook?

Om en person eller Sida har delat en händelse som du inte har sett ännu visas en blå ring runt deras profilbild. Tänk på att när du visar någons händelse kan den personen se att du har visat den. Händelser visas i en rad överst i ditt Nyhetsflöde.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Folk frågar också vem kan läsa min messenger?

Hur väljer jag vem som kan se min händelse i Messenger-appen?

  1. I Messenger trycker du på din profilbild längst upp till vänster.
  2. Tryck på Sekretess på menyn.
  3. Tryck på Händelsemålgrupp.
  4. Välj Offentlig, Bara vänner eller Anpassad.
  5. Tryck på Spara.
Man kan också fråga vilka personer visas på messenger? Vänner som är online – De som är online dyker upp högst i ditt flöde och i chatten ser du även de personer som du mest eller senast haft interaktion med.

Man kan också fråga vem kan se vad jag skriver på messenger?

Inlägg på öppna grupper är offentliga och kan ses av vem som helst. Dina vänner kan se vad du har skrivit i öppna grupper, och det kan dessutom dyka upp i deras nyhetsflöden. Dessutom, när syns det att man är aktiv på messenger? Dina vänner och kontakter på Facebook, Messenger och Instagram som också visar sin Aktivitetsstatus ser en eller en tidsstämpel som visar när du senast var aktiv bredvid din profilbild i kontona som du har slagit på Aktivitetsstatus för.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Vad betyder grå bock på Messenger?

En grå bock med vit bakgrund inom den grå cirkelns kontur

En bock anger, om den är vit, att ditt meddelande har skickats. Titta på bilden nedan för att veta hur den här ikonen ser ut. Ett meddelande som skickas betyder inte nödvändigtvis att mottagaren har tagit emot det.
Vad betyder en grå bock på Messenger? Du har skickat ett meddelande på Facebook Messenger och den där ringen med en bock blir grå- eller blåfärgad intill det. Tack vare den symbolen vet du att personen har fått ditt meddelande och kanske också läst det i en förhandsvisning på skärmen. Oftast får du svar, men så händer det att personen inte svarar.

Vad betyder grå cirkel på Messenger?

- Denna ikon innebär att meddelandet har skickats, däremot har det inte anlänt till din mottagare. Om mottagarens mobil inte är igång eller på något annat sätt inte har kontakt med Facebook så ser du som avsändare denna ikon. Med detta i åtanke, vad händer med arkiverade chattar på messenger? Tryck länge på varje konversation som du vill arkivera eller radera. om du vill lägga de valda konversationerna i arkivet. Arkiverade konversationer försvinner från startskärmen, men de går fortfarande att läsa.

Vill inte visa att jag är aktiv på Messenger?

När du inaktiverar Aktivitetsstatus visas du fortfarande som aktiv eller nyss aktiv från andra platser där du använder Facebook eller Messenger om du inte inaktiverar Aktivitetsstatus där också. Från Chattar trycker du på din profilbild längst upp till vänster. Tryck på Aktivitetsstatus.

By Abagael Kabacinski

Similar articles

Hur likar man ett meddelande på Instagram? :: Vad är Försvinnaläge på Messenger?
Användbara länkar