Hem > H > Hur Låser Man Ett Google Dokument?

Hur låser man ett Google Dokument?



Låsa eller låsa rader eller kolumner

  1. På datorn öppnar du ett kalkylark i Google Kalkylark.
  2. Välj en rad eller kolumn som du vill låsa eller låsa upp.
  3. Klicka på Visa. Lås högst upp.
  4. Välj hur många rader eller kolumner som ska låsas.

Läs mer

Related

Vart kan man skriva dokument?

Redigera enkelt Microsoft Word-filer online utan att konvertera dem, och lägg till de utökade samarbets- och hjälpfunktionerna från Docs, till exempel kommentarer, åtgärder och Smart Compose. PDF-filer kan importeras så att de kan redigeras direkt.

Hur gör man ett dokument skrivskyddat?

Gör så här:

  1. Klicka Fil > Spara som > Bläddra.
  2. Klicka i dialogrutan Spara som verktyg > Allmänna alternativ.
  3. I den kommande dialogrutan Allmänna alternativ, kontrollera Skrivskyddad rekommenderas alternativet och klicka på OK knapp.
Med hänsyn till detta, hur kan man ta bort skrivskydd? Du kan kontrollera filegenskaperna genom att högerklicka på filen och välja Egenskaper. Om attributet Skrivskyddad är markerat avmarkerar du det och klickar på OK.

Dessutom, hur ändra skrivskyddat?

Göra dokument skrivskyddade i Textredigerare på datorn

  1. Gör ett dokument skrivskyddat: Välj Format > Slå på skrivskydd. Tillåt redigering igen genom att välja Format > Slå av skrivskydd.
  2. Lås ett dokument: Placera pekaren till höger om dokumentets titel överst i dokumentfönstret, klicka på pilen som visas och välj Låst.
Följaktligen, vad betyder utropstecken i excel? Du kan referera till celler på andra kalkylblad inom samma arbetsbok genom att lägga till namnet på kalkylbladet följt av ett utropstecken (!)

Related

Vad är ett docx dokument?

Microsoft Word är relaterat till DOCX-filtillägget. Filtillägget och det nya dokumentformatet har samma syfte.

Hur får man fram summa i Excel?

Om du behöver summera en kolumn eller en rad med tal kan du låta Excel göra jobbet. Markera en cell bredvid talen du vill summera, klicka på Autosumma på fliken Start, tryck på Retur och sedan är du klar. När du klickar på Autosumma skrivs automatiskt en formel (som använder funktionen SUMMA) för att summera talen. Därmed, hur skriver jag en formel i excel? Skapa en enkel formel i Excel

  1. Klicka på den cell där du vill ange formeln i kalkylbladet.
  2. Skriv in = (likhetstecken) följt av de konstanter och operatorer (upp till 8 192 tecken) som du vill använda i beräkningen. I vårt exempel skriver du =1+1. Meddelanden:
  3. Tryck på RETUR.

På motsvarande sätt, hur låser man flera rader i excel?

Låsa kolumner och rader i Excel

  1. Om du bara vill låsa en rad klickar du på Lås översta raden.
  2. Om du bara vill låsa en kolumn klickar du på Lås första kolumnen.
  3. Om du vill låsa mer än en rad eller kolumn, eller om du vill låsa både rader och kolumner samtidigt, klickar du på Lås fönsterrutor.
Vad betyder dollartecken? Amerikansk dollar används också ofta som reservvaluta utanför USA. Den vanligaste symbolen för USA-dollar är dollartecknet ($). ISO 4217-koden för USA-dollar är USD. 1 USA-dollar = 100 cent (¢).

Och en annan fråga, hur gör man dollartecken på chrome?

Öppna Start-menyn och skriv tecken för att söka efter Teckenuppsättning. I tabellen visas alla specialtecken. Rulla nedåt för att hitta det tecken du söker.

By Valentijn

Similar articles

Hur låsa formler i Excel? :: Hur använder man dollartecken i Excel?
Användbara länkar