Hem > H > Hur Ser Jag Meddelandeförfrågningar På Instagram?

Hur ser jag Meddelandeförfrågningar på Instagram?

Om du vill se och hantera nya meddelandeförfrågningar på Instagram måste du följa de här stegen: Först och främst öppnar du appen och loggar in på ditt konto; Öppna mappen Direktmeddelanden i det övre högra hörnet av skärmen eller svep bara till höger.

Läs mer

Related

Varför kommer inte hela bilden med på Instagram?

No Crop är den bästa appen för att redigera och publicera bilder i full storlek på sociala medier. Är du inte längre intresserad av att dela dina bilder på sociala medier? Du kan ladda ner No Crop gratis och använda den för att publicera dina bilder.

Varför får man Meddelandeförfrågningar på Instagram?

Hur funktionen "Få inte begäranden" fungerar

Möjligheten att stänga av meddelandeförfrågningar för nya konversationer är en av dem. När den här funktionen är aktiverad är det bara Instagram-användare som du följer eller som finns i din kontaktbok som kan skicka meddelanden till dig.
Dessutom, hur tar man bort meddelandeförfrågningar på instagram? Tryck på "Andra på Instagram." Under "Andra på Instagram", tryck på alternativet "Inte ta emot förfrågningar". Avsluta inställningar genom att tappa tillbaka flera gånger. Du har nu inaktiverade meddelandeförfrågningar på Instagram.

Och en annan fråga, kan man läsa meddelande på instagram utan att det syns?

Genom att sätta mobilen på «flygplansläge" Internetanslutning och andra telefonfunktioner avbryts. Då är det dags att gå in i Instagram-appen och granska meddelandena utan att "sett" visas och utan att lämna några spår. Kan inte ta emot meddelanden på Instagram? Stäng av aviseringar

Om du inte vill ta emot meddelanden från någon kan du stänga av meddelandeaviseringar helt istället för att bara stänga av ett fåtal personer. För att göra det, gå till Instagram Settings > Notifications.

Related

Kan man skicka meddelande på Instagram om man är blockad?

När du avblockerar personen kommer du att få meddelanden från personen i Direct. Om du blockerar någon kan han eller hon inte gå med i ett utrymme som du har skapat.

Följaktligen, hur får man tillbaka raderade meddelanden på instagram?

Gå till inkorg. Klicka på ikonen i menyraden till vänster "Instagram Direct". Där hittar du alla dina raderade meddelanden. Vad händer om man inaktiverar meddelanden på Instagram? Fördelar med att kunna inaktivera DM i Instagram.

Du slipper bli irriterad över att du får orelevanta meddelanden. Det är enkelt. Kontot ifråga behöver inte veta att du inaktiverar konversationen. Du slipper mer spam eller meddelande från ointressant konto.

Hur tar man bort en reaktion på Instagram?

Ibland kan du av misstag reagera på meddelanden eller lägga till en irrelevant reaktion. För att ta bort det, tryck bara på emoji under meddelandet och tryck på emoji igen för att ta bort reaktionen. Hur raderar man ett meddelande på Instagram? I meddelande -appen i det övre högra hörnet väljer du meddelandeikonen. På sidan "Chattar" som öppnas hittar du konversationen du vill radera. Om du sedan använder iPhone sveper du till vänster i konversationen och väljer "Ta bort".

Hur återkallar man ett meddelande i Messenger?

Så här återkallar du ett meddelande som du har skickat:

  1. Öppna en Messenger-konversation från Chattar.
  2. Tryck och håll ned på meddelandet som du vill återkalla och välj Återkalla.
  3. Tryck på Återkalla för dig eller Återkalla för alla.
  4. Tryck på ÅTERKALLA.

By Shandeigh

Similar articles

Vem kan skriva till mig på Messenger? :: Hur gör man när man skickar PM?
Användbara länkar