Hem > H > Hur Tar Man Bort På Instagram?

Hur tar man bort på Instagram?

Guide Ta bort ditt Instagram-konto

  1. För att ta bort ditt Instagramkonto måste du använda dig av till Instagrams webbsida för att Ta bort konton.
  2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord.
  3. Välj ett alternativ på rullgardinsmenyn bredvid Varför tar du bort kontot?
  4. Klicka på Ta bort mitt konto permanent.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Hur många kan man Avfölja på Instagram?

För att minska mängden skräppost tillåter inte Instagram att någon följer fler än 7 500 personer. Alla som försöker följa fler än 7 500 personer får ett felmeddelande, oavsett hur många följare de har. Med hänsyn till detta, kan man se när någon avföljer på instagram? Men nu behöver man inte göra så, för med den nya uppdatering "follows you" eller "följer dig" går du bara in på personens profil. Då kommer det stå om personen följer dig ovanför där det står vilka personer som också följer den personen. Står det inget, då har personen förmodligen slutat följa dig. Tyvärr.

Därmed, vad innebär dölj på instagram?

För att dölja en person i ditt flöde så klickar du på prickarna vid en bild eller video som personen lagt ut. Där kan du därefter välja om du bara vill dölja bilder och videos eller bilder, videos och storys. Du kan också ångra dig om du vill se personens bilder i ditt flöde igen. Därmed, hur gör man om man vill ha två instagramkonton? Gå in på dina kontoinställningar i appen för Instagram genom att gå in på din profil och sedan klicka på kugghjulet (eller de tre vertikala punkterna beroende på operativsystem) högst upp till höger. Scrolla längst ner och välj “Lägg till konto” (eller ”Annonskonto”). Logga in i valfritt konto för att lägga till det.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

Hur loggar man ut från ett konto på Instagram?

Hur du loggar ut från Instagram på din dator

  1. Klicka på ikonen längst upp till höger på skärmen.
  2. Klicka på kugghjulsikonen bredvid orden "Redigera profil."
  3. Tryck på "Logga ut".
Varför går det inte att logga in på Instagram? Instagram-app för Android och iPhone:

Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Inställningar. Bläddra längst ner på sidan och tryck på Logga ut från [användarnamn]. Tryck på Inte nu eller Kom ihåg om du vill att Instagram ska komma ihåg din inloggningsinformation.

Hur tar man bort en blockering på Instagram?

Börja med att söka rätt på personen du vill blockera. Klicka sedan på de tre prickarna högst upp till höger för att komma åt inställningsmenyn för den aktuella profilen. 2. Högst upp i listan finns alternativet Blockera. Vad händer när man begränsar någon på Instagram? Även om din profil är offentlig kan de inte se några av dina inlägg. Men om du bara begränsar någon kommer de fortfarande att kunna se ditt innehåll. Genom att blockera en användare kommer de inte att kunna lämna kommentarer på dina bilder. Ni får dock båda kommentera under varandras bilder om ni begränsar någon.

Vad menas med att begränsa på Instagram?

Bolaget har därför bestämt sig för att testa en ny funktion som heter ”restrict” – begränsa. Den nya funktionen låter användare göra en mobbares kommentarer och meddelande osynliga för alla – förutom för den som själv skrivit kommentaren.

By Bergerac Eveline

Similar articles

Kan man ha mer än ett Instagram konto? :: När kommer Hawkeye ut i Sverige?
Användbara länkar