Hem > H > Hur Avslutar Man Youtube Premium?

Hur avslutar man YouTube Premium?

YouTube PremiumPremiumAndroid

  1. Tryck på din profilbild.
  2. Tryck på medlemskapet du vill avsluta.
  3. Tryck på Fortsätt för att avbryta.

Läs mer

Related

Vad kostar Disney Premium?

En månadsabonnemang kostar bara 89 dollar per år.

Vad kostar YouTube Premium?

Premium kostar 99 kronor i månaden (eller 149 kronor för ett familjeabonnemang) och aktiveras via inställningsknappen uppe till höger. Ett annat alternativ Youtube Premium. För 119 kr/mån får du inte bara musiktjänsten utan även annonsfria videor på ”vanliga” Youtube. Man kan också fråga hur får man kontakt med youtube? Logga in på din YouTube-kanal. Tryck på din profilbild och välj sedan Hjälp och feedback. Välj Kontakta oss under Behöver du mer hjälp? Följ anvisningarna för att chatta med vårt supportteam för kreatörer.

Med tanke på detta, vad ingår i youtube premium?

Som medlem i YouTube Premium kan du titta på alla videor på YouTube utan annonser och samtidigt stötta innehållsskapare. Du kan också ladda ned videor för att titta offline på mobilen och spela upp videor i bakgrunden. Dessutom, vad kostar youtube premium lite? Det nya abonnemanget heter Premium Lite och kostar 69 kronor/månad och erbjuder i likhet med det vanliga abonnemanget möjligheten att uppleva Youtube utan annonser. Det som däremot saknas är möjligheten att ladda hem video, uppspelning i bakgrunden samt att tillgången till Youtube Music Premium saknas.

Related

Hur marknadsför man kanaler på YouTube?

Länka din kanal på så många ställen som möjligt. Om du vill visa din närvaro på YouTube och länka till din kanal på din webbplats kan vi hjälpa dig. Låt andra distribuera åt dig.

Med detta i åtanke, vad innebär prenumerera på youtube?

När du prenumererar på en kanal visas alla nya videor som publiceras på den kanalen i flödet Prenumerationer. Du kan också få aviseringar när en kanal du prenumererar på publicerar nytt innehåll. Som standard skickar vi bara aviseringar om kanalens höjdpunkter. Vad är det för fel på YouTube? Det kan vara något problem med internetanslutningen. Kontrollera att du har åtkomst till andra webbplatser som du brukar besöka. Om du använder domänen för Google Apps kanske YouTube inte har aktiverats av domänadministratören.

Följaktligen, varför måste man logga in på youtube?

Du kan interagera med dina favoritkanaler och -artister. När du är inloggad kan du kommentera på videor och inlägg för att tala om vad du tycker om videon, ställa frågor och ta kontakt med andra fans. Dessutom kan du vara med och göra YouTube bättre för alla genom att använda verktyg som Rapportera och Blockera. Man kan också fråga hur anmäler man en kanal på youtube? Du kan rapportera en video direkt från YouTube TV-appen.

  1. Välj Rapportera på videospelarmenyn.
  2. Välj anledningen till att du rapporterar videon på menyn som visas.
  3. Ett bekräftelsemeddelande visas när du har valt anledning.

Är YouTube Premium värt det?

Den mest omedelbara fördelen med YouTube Premium är att man slipper reklamen. Det går även att spara videor lokalt, såväl i datorn som mobilen, och sedan titta på dem utan att behöva vara ansluten till internet. En annan funktion är att videor kan spelas upp i bakgrunden på mobilen medan man använder andra appar.

By Krissie Hoisl

Similar articles

Vad ingår i YouTube Premium lite? :: Hur mycket kostar Game pass?
Användbara länkar