Hem > V > Vad Är Apple Care Plus?

Vad är Apple Care Plus?

De flesta Apple-enheter har en begränsad garanti och rätt till upp till 90 dagars kostnadsfri support. Om du har en berättigad enhet kan du köpa ett AppleCare+-abonnemang eller en AppleCare Protection Plan för att få ytterligare rätt till service.

Läs mer

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Dessutom, kan man köpa applecare+ i efterhand?

Kan jag köpa till AppleCare+ i efterhand? Du har möjlighet att köpa till Apple Care+ i efterhand via Apple. Du kan ringa Apple Support på 020 100 529 för hjälp med detta. Hur mycket kostar det att ringa Apple? Vad är kostnadsfri support? Kostnadsfri support för hårdvara omfattar telefonsupport för grundläggande inställning, installation, montering och anslutning. Det supportrelaterade materialet som medföljer din Apple-produkt innehåller mer information.

Med detta i åtanke, kan man ringa apple support?

För övriga frågor, kontakta Apple Stores kundtjänst på 020‑120 99 71. Öppettiderna är måndag–fredag 09.00–19.00. Man kan också fråga hur långt efter kan man köpa till apple care? AppleCare+ för iPhone är en försäkring som ger dig teknisk expertsupport1 och hårdvaruskydd2 i upp till två år, inklusive skydd för upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod.

Related

Vilken upplösning på Apple TV?

HD-videor har en upplösning på 1 920 x 1 080, men 4K-videor har en upplösning på 3 840 x 2 160. Det finns ett brett utbud av färger och ljusstyrka.

Hur lång garanti är det på iPhone?

Apples ettåriga (1) begränsade garanti – (SVERIGE) Apples ettåriga begränsade garanti är en frivillig garanti från tillverkaren. Den ger rättigheter skilda från de rättigheter som tillhandahålls av konsumentlagstiftningen, inklusive men inte begränsat till de som rör produkter som inte uppfyller kraven. Dessutom, var kan jag få hjälp med min iphone? Använd appen Apple Support för att hitta svar på frågor om dina produkter, prata med en expert eller boka en reparation.

Med hänsyn till detta, vilken är den bästa iphonen?

Bäst i Apples nuvarande lineup av telefoner är utan tvekan iPhone 13. En bra, tydlig och ljusstark OLED-skärm kombinerad med företagets senaste systemchip (A15) bäddar för en framtidssäker produkt. Att telefonen även stödjer 5G-tekniken för riktigt snabba överföringshastigheter är heller inte fy skam. Kan man delbetala på Apple? Apples finansieringsalternativ "Månadsbetalningar" delar upp kostnaden för din nya iPhone , iPad, AirPods eller Mac i sex, 12 eller 24 räntefria månadsbetalningar. Du kan använda Apple Card för att köpa mer än en artikel, även om beloppet du kan köpa är begränsat av din tillgängliga kredit.

Följaktligen, har apple en mail?

Aktivera iCloud Mail (eller Mail) och följ sedan anvisningarna på skärmen för att skapa en iCloud Mail-adress. Om du inte ser några anvisningar på skärmen när du har aktiverat iCloud Mail på din iPhone, iPad eller iPod touch har du redan en primär e-postadress för iCloud Mail.

By Martin

Similar articles

Hur mycket kostar AppleCare? :: Kan man ha flera Apple-ID på samma telefon?
Användbara länkar