Hem > H > Hur Mycket Kostar Applecare?

Hur mycket kostar AppleCare?

Utökat skydd för hårdvaran. AppleCare+ täcker såväl utbyte som reparationsservice av din iPhone, vilket omfattar upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skador på skärm eller baksida i glas och 849 kr för andra typer av oavsiktliga skador.

Läs mer

Related

Hur mycket plats tar en bild?

En bild från en vanlig kamera är cirka 5 MB stor. Du får plats med 200 bilder. Bildens storlek är cirka 2 MB. Du kan få plats med 500 bilder på 1 MB.

Är Apple Care värt det?

Jämförelse, hade du haft en Android så är det inte alltför ovanligt att priserna nästan halveras på 1-2 år och att laga en skärm på moderna telefoner kostar 2-4000 kr. Till svar om din fråga kring kostnaden för självrisken, så ja. Följaktligen, vad ingår i applecare? AppleCare+ är en försäkring som täcker risken för skador på din Apple Watch, iPad, iPhone, iPod eller hörlurar från Apple eller Beats och behovet av teknisk hjälp. AppleCare+ täcker inte fel på grund av defekter i utformning och/eller material och/eller utförande.

Kan man köpa Apple Care i efterhand?

Du har möjlighet att köpa till Apple Care+ i efterhand via Apple. Du kan ringa Apple Support på 020 100 529 för hjälp med detta. Kan man förlänga Apple Care? De flesta Apple-enheter har en begränsad garanti och rätt till upp till 90 dagars kostnadsfri support. Om du har en berättigad enhet kan du köpa ett AppleCare+-abonnemang eller en AppleCare Protection Plan för att få ytterligare rätt till service.

Related

Hur mycket text är 2 minuter?

Hur lång tid tar det att säga ett ord? Fem till tio sekunder är hur lång tid det har gått när du säger en mening. Ett tal på en halv A4 är ungefär två minuter. Det är värt att hålla sig under 5 minuter om du är på en fest där du inte är den enda som talar.

Med tanke på detta, hur mycket kostar det att ringa apple?

Vad är kostnadsfri support? Kostnadsfri support för hårdvara omfattar telefonsupport för grundläggande inställning, installation, montering och anslutning. Det supportrelaterade materialet som medföljer din Apple-produkt innehåller mer information. Med tanke på detta, kan man ringa apple support? För övriga frågor, kontakta Apple Stores kundtjänst på 020‑120 99 71. Öppettiderna är måndag–fredag 09.00–19.00.

Hur lång garanti är det på iPhone?

Apples ettåriga (1) begränsade garanti – (SVERIGE) Apples ettåriga begränsade garanti är en frivillig garanti från tillverkaren. Den ger rättigheter skilda från de rättigheter som tillhandahålls av konsumentlagstiftningen, inklusive men inte begränsat till de som rör produkter som inte uppfyller kraven. Man kan också fråga hur vet jag om min iphone är fuktskadad? Ta reda på om din iPhone eller iPod har en fuktskada

En vätskeindikator aktiveras om den kommer i kontakt med vatten eller vattenbaserade vätskor. Färgen på indikatorn är normalt vit eller silverfärgad, men när den kommer i kontakt med vatten eller en vattenbaserad vätska blir den röd.

Dessutom, måste man ha kvitto för garanti apple?

När du beställer service kan Apple begära att du skickar in det ursprungliga inköpsbeviset för produkten för att verifiera att den har rätt till garantiservice även om du tidigare har registrerat din produkt. Garantin gäller oavsett om du registrerar dig eller inte.

By Theran

Similar articles

Har man garanti på AirPods? :: Vad är Apple Care Plus?
Användbara länkar