Hem > V > Vem Är Nr 1 På Spotify?

Vem är nr 1 på Spotify?

I topp hittar vi rapparen Post Malone vars låtar har streamats hela 6,5 miljarder gånger i år. På andra plats hittar vi 17-årige singer/songwritern Billie Eilish.

Läs mer

Related

Kan man ha Spotify som väckarklocka?

Allt du behöver göra är att välja fliken Larm längst ner, så är du klar. Under en av dina larmtider trycker du på nedåtpilen för att skapa ett nytt larm. Klockikonen är ditt val av larmton.

Därmed, vilken är den mest spelade låten på spotify 2022?

Artist & låtAntalet streams på Spotify (m
Ed Sheeran – Perfect1.9 miljarder
James Arthur – Say You Won't Let Go1.9 miljarder
Ed Sheeran – Thinking Out Loud1.9 miljarder
Drake – God's Plan1.9 miljarder
Vilka är Sveriges största musikexporter genom tiderna? Abba anses som den allra största succén från Sverige. Vart man än kommer i världen så känner alla till Abba, det svenska bandet som slog inom i Eurovision Song Contest 1974 med låten Waterloo, som de också vann med.

Vilka är de kända artisterna?

Topp 20

  • The Beatles.
  • Bob Dylan.
  • Elvis Presley.
  • The Rolling Stones.
  • Chuck Berry.
  • Jimi Hendrix.
  • James Brown.
  • Little Richard.
Vem är Sveriges mest kända artist? En av de mest kända svenska artisterna de senaste åren är utan tvekan Avicii. Han började sin musikaliska karriär på allvar redan som sextonåring och gradvis blev han allt mer populär och uppmärksammad.

Related

När kommer Spotify HiFi?

När kommer tjänsten att lanseras? Den nya tjänsten kommer att vara en uppgradering av Premium och kommer att lanseras någon gång under 2021.

Dessutom, vilken är den största svenska artisten?

Artist / BandSålda album/singlar
Avicii30 miljoner
Zara Larsson21 miljoner
Spotnicks18 miljoner
Cardigans15 miljoner
Man kan också fråga vilken är världens mest sålda jullåt? Världens mest sålda singel någonsin, enligt Guinness Rekordbok, är Bing Crosbys inspelning av White Christmas från 1942. Men här i Sverige är det ”Last Christmas” med Wham som dominerar.

På motsvarande sätt, vilken är årets jullåt?

Intervju med Albin Lee Meldau, GRANT och Peter Kvint längst ner i artikeln. På fredagen röstades Årets jullåt fram på Musikplats Stockholm och i år vann Grant (Caroline Cederlöf) och Albin Lee Meldau med låten Merry Christmas On Your Own. Vilken är den mest spelade jullåten 2020? Låten Tänd ett ljus av Triad har legat på förstaplatsen under flera år och 2020 är inget undantag. Näst mest populär av de svenska låtarna är Mer jul av Adolphson och Falk. På tredjeplatsen återfinns Abbas Happy new year.

Vem är 1 i världen på Spotify 2021?

Den internationella listan över de mest streamade artisterna toppas av puertoricanska rapparen Bad Bunny, för andra året i rad. Låten ”Drivers licence” av Olivia Rodrigos är världens mest streamade låt och även hennes debutalbum ”SOUR” toppar en lista – världens mest spelade album 2021.

By Evyn

Similar articles

Vilka regler gäller för att spela musik i offentliga lokaler? :: Vilken är bästa låten?
Användbara länkar