Hem > V > Vad Betyder Ditt Namn Conny?

Vad betyder ditt namn Conny?

Mansnamnet Conny, eller Konny, är en engelsk kortform av Konstantin som betyder den ståndaktige. Namnet kan också vara en smekform av Konrad. Den vanligaste stavningen är med C. Namnet förekommer också som kvinnonamn, Connie.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Följaktligen, hur många i sverige heter johnny?

Det finns 10940 människor i Sverige som har stavar sitt namn Jonny, varav 72 är kvinnor. Av männen har 6508 namnet Jonny som tilltalsnamn/förstanamn och 33 av kvinnorna. Något fler, 11791 män, stavar namnet Johnny, varav 7048 bär namnet som tilltalsnamn. Man kan också fråga hur många heter jonnie i sverige? Hur många heter Jonnie i Sverige? 404 män heter Jonnie i förnamn. Av dessa har 282 Jonnie som tilltalsnamn. Snittåldern är 43.6 år.

Vad är Sveriges konstigaste namn?

10 märkligaste förnamnen som föräldrar har gett sina barn:

1 pojke heter Potatis. 1 flicka heter Svamp. 2 pojkar heter Pucko. 2 flickor heter Penna.
Hur många heter Engelbrekt i Sverige? Namnet tillhör de ovanliga i Sverige just nu och har inte varit särskilt vanligt under hela 1900-talet. 31 december 2005 fanns det totalt 511 personer i Sverige med namnet Engelbrektvarav ca 12 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 5 pojkar namnet, varav 1 fick det som tilltalsnamn.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Vad betyder Hanna på arabiska?

Ett arabiskt namn med betydelsen glädje. Följaktligen, hur många heter linda i sverige? Hur många heter Linda i Sverige? 52 424 kvinnor heter Linda i förnamn. Av dessa har 38 255 Linda som tilltalsnamn.

Vilket land kommer Hanna ifrån?

Hanna eller Hannah är ett kvinnonamn med hebreiskt ursprung (Channah חַנָּה) som betyder nåd,vacker eller lycka. Hanna används ibland också som en kortform för Johanna. Kan även förkortas till Hani. Det äldsta belägget för namnet i Sverige är från år 1583. Hur många heter Abdullah i Sverige? Hur många heter Abdullah i Sverige? 4 127 män heter Abdullah i förnamn. Av dessa har 2 773 Abdullah som tilltalsnamn. Snittåldern är 26.4 år.

Därmed, hur många heter ahmed i hela världen?

17 409 män heter Ahmed i förnamn. Av dessa har 8 937 Ahmed som tilltalsnamn. Snittåldern är 31.1 år. 6 566 kvinnor heter Ahmed i förnamn.

By Stilu

Similar articles

Vad händer med Meta? :: Hur många heter Benny i Sverige?
Användbara länkar