Hem > H > Hur Startar Man Sonos Högtalare?

Hur startar man Sonos högtalare?

Alla Sonos-produkter utom Move, Roam och Roam SL

  1. Koppla ur strömsladden.
  2. Tryck på anslutningsknappen ( eller ) och håll den intryckt medan du sätter i strömsladden igen.
  3. Håll knappen intryckt tills lampan blinkar orange och vitt.
  4. Lampan blinkar grönt när processen är slutförd och produkten är redo att installeras.

Läs mer

Related

När jag startar datorn blir skärmen svart?

Se till att den är inkopplad och påslagen. Om det inte fungerar, prova ett annat uttag för att se till att vägguttaget inte är trasigt. Kontrollera kabeln mellan bildskärmen och datorn för att se till att den är inkopplad som den ska.

Varför glappar Sonos?

Inställningen för ljudfördröjning skapar en fördröjning mellan linjeingångens källa och Sonos-systemet. Det minskar risken för ljudproblem när Sonos-produkterna spelar upp ljud från linjeingången i en grupp. Öppna fliken Inställningar och tryck på System. Välj sedan den produkt som använder linjeingången. Varför byter Sonos låt själv? Om avbrotten uppstår från musikbiblioteket ska du först se till att enheterna som innehåller spåren har strömmen på och är ansluten till ditt WiFi-nätverk. Flytta enheten närmare routern och se om det löser problemet. Du kan även byta den trådlösa kanal som ditt Sonos-system använder.

Kan inte logga in på Spotify Sonos?

Det gick inte att lägga till en musiktjänst på Sonos

  1. Kontrollera att tjänsten är tillgänglig för Sonos i ditt land.
  2. Kontrollera vilken typ av prenumeration som krävs.
  3. Kontrollera att de angivna inloggningsuppgifterna är korrekta.
  4. Begär en ny auktoriseringskod.
  5. Använd en annan enhet.
Kan inte uppdatera Sonos? Starta om alla Sonos-produkter i ditt hem genom att koppla ur strömkabeln, vänta i tio sekunder och därefter sätta i kabeln igen. När du har startat om alla Sonos-produkter, kontrollera att de visas i Sonos-appen och gör sedan ett nytt försök att utföra uppdateringen.

Related

Hur ska man placera 5.1 högtalare?

Det rekommenderas att de bakre högtalarna placeras bredvid och riktas mot lyssnaren, ungefär en halv meter över öronhöjd.

Man kan också fråga hur många sonos kan man koppla ihop?

Du kan kombinera två Sonos-högtalare i samma rum för att skapa vänster och höger högtalare i ett stereopar. Oavsett om det är två Sonos One, Sonos One SL, Play:1, Sonos Move, Sonos Roam, Play:3,Play:5 eller Sonos Five, nås stereoparinställningen via Rumsinställningar. Kan man blanda Sonos 1 och 2? För att kunna använda separata S1- och S2-system behöver du installera båda Sonos-apparna. De två apparna behöver inte vara installerade på samma enhet, men de kan vara det. Du hittar mer information om skillnaderna mellan de två apparna i vår artikel med en översikt av S2-appen.

Vad ersätter Sonos BRIDGE?

Istället för att koppla Bridge till routern med en kabel kan du ansluta Sonos-produkterna direkt till routerns Wi-Fi-nätverk. Detta är den lösning vi rekommenderar om du har en stark och tillförlitlig Wi-Fi-signal i hela hemmet. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android. Vad gör en Sonos BRIDGE? BRIDGE skapar ett dedikerat trådlöst nätverk för ditt Sonos-system så att du får pålitliga prestanda oavsett hur stort ditt hem är och hur många WiFi-enheter du använder.

Dessutom, hur fungerar en sonos bridge?

BRIDGE är en smidig liten nätverksadapter som för en blygsam summa gör ditt Sonos-system 100 trådlöst en gång för alla. Anslut en BRIDGE till din nätverksrouter med den medföljande nätverkskabeln – sen kan du helt fritt placera alla dina övriga Sonos-komponenter precis hur du vill.

By Hallam

Similar articles

Hur streamar man från SF Anytime? :: Hur ändrar jag Wi-Fi på Sonos?
Användbara länkar