Hem > H > Hur Återställer Man Sidorna På Chromebook?

Hur återställer man sidorna på Chromebook?

Dina sparade bokmärken och lösenord kommer inte att raderas eller ändras.

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer uppe till höger Inställningar. Avancerat. På Chromebook, Linux och Mac: Klicka på Återställ inställningarna Återställ inställningarna till standardinställningarna. Återställ inställningarna.

Läs mer

Related

Hur gör man apostrof över E Chromebook?

Vokalerna är Tap och sedan vokalerna.

Hur återställer?

Återställa standardinställningarna på telefonen

För det mesta går det att återställa telefonen via appen Inställningar. Om du inte kan öppna appen Inställningar på telefonen kan du testa att återställa standardinställningarna med hjälp av strömbrytaren och volymknapparna.
Hur får man tillbaka Google? Om du har raderat ditt Google-konto kan det gå att återställa det. Om det har gått ett tag sedan du raderade kontot kanske det inte går att återställa det. Om du återställer kontot kan du logga in som vanligt i Gmail, Google Play och andra tjänster från Google.

Hur ändrar jag startsida?

Startsida

Ändra startsida

  1. Öppna webbläsaren och besök www.google.com.
  2. Dra fliken till knappen Startsida och släpp den där.
  3. Klicka på Ja.
Hur får jag skärmen att rotera? Rotera skärmen automatiskt
  1. Välj Inställningar > Tillgänglighet.
  2. Välj Rotera skärmen automatiskt.

Related

Hur återställer man hörlurar?

Om du vill återställa dina hörlurar stänger du helt enkelt av dem, trycker på strömbrytaren i 15 sekunder och kopplar sedan ihop dem igen.

Varför går det inte att rotera bilden?

Inställningar > Utrustning > Skärm > Aktivera "Rotera skärmen automatiskt". Inställningar > Skärmrotation > Inaktivera rotationslåset. Vad är Riktningslås? Rotera skärmen på en iPhone eller iPod touch med en hemknapp

Svep uppåt från skärmens nederkant för att öppna Kontrollcenter. Tryck på knappen Stående riktningslås för att kontrollera att det är avaktiverat. Vrid din iPhone eller iPod touch sidledes.

Hur får man två dokument bredvid varandra?

Visa två dokument sida vid sida i Word

  1. Öppna de två dokumenten.
  2. Välj Visa > Visa sida vid sida. Om du rullar uppåt eller nedåt rullas även det andra. Om du vill att de ska rullas separat väljer du Synkroniserad rullning så att det inaktiveras.
Hur får jag bort dubbla fönster? Stänga Split View

Du stänger Split View genom att trycka på multitaskingknappen i det Safari-fönster som du vill ha kvar och sedan trycka på helskärmsknappen . Du kan också dra appdelaren till vänster eller höger över Safari-fönstret som du vill stänga.

Hur öppnar man 2 glasfönster?

Använd en så kallad klickskrapa med försiktighet. Försäkra dig om att det inte finns några skador på rakbladet och se till att bladets vinkel mot glaset inte överstiger 30 grader. termiska spänningar i glaset. Isolerglas kan absorbera så mycket värme att spänningarna får glaset att spricka.

By Trilbi

Similar articles

Vad är ett webbläsarfönster? :: Hur duplicerar man en flik?
Användbara länkar