Hem > V > Vad Är Ett Webbläsarfönster?

Vad är ett webbläsarfönster?

En webbläsare är en typ av programvara på datorn som gör att du kommer åt internet. Webbläsaren fungerar som ett fönster som visar olika webbplatser där det finns information. Allt du behöver göra är att skriva in en webbadress i webbläsaren så kommer du direkt till den webbplatsen.

Läs mer

Hur ser webbläsaren ut?

Webbfönster och webbsida

Webbläsaren körs liksom andra vanliga program i ett fönster på datorn. Det som är själva webbläsaren utgörs av menyraden högst upp, verktygsraden med olika ikoner därunder, fältet där webbsidan visas och längst ner en statusrad.
Följaktligen, hur får man upp två sidor uppe samtidigt? För att placera två fönster bredvid varandra och låta dem ta upp exakt lika mycket av respektive sida av skärmen tar du först tag i ramen på det fönster du vill ha på vänster eller höger sida. Håll musknappen nedtryckt och dra fönstret ända ut till kortsidan av bildytan på den sida av skärmen du vill placera fönstret.

Därefter, hur kan man ha två sidor uppe samtidigt?

Klicka och håll ned knappen för helskärmsläge längst upp till vänster i ett fönster. När du håller ned knappen blir fönstret mindre och du kan dra det till den högra eller vänstra sidan av skärmen. Släpp knappen och klicka sedan på ett fönster på den andra delen av skärmen för att använda båda fönstren sida vid sida. Hur tar man bort dubbel skärm på Chromebook? Justera skärmarna

Klicka på Skärmar under Enhet. Om du vill justera Chromebook-skärmen väljer du Inbyggd skärm. Om du vill justera den externa skärmen väljer du skärmens namn. Förminska eller förstora saker på skärmen: Välj ett alternativ under Visningsstorlek.

Hur ändrar jag startsida på internet?

Öppna Google Chrome och välj sedan de tre lodräta punkterna bredvid profilikonen. Välj Inställningar, och under Utseende aktiverar du sedan växlingsknappen för Visa knappen Startsida. Välj det alternativ som du vill använda: Ny fliksida eller Ange en anpassad webbadress. Hur gör jag för att få Google som startsida? Välja startsida

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer uppe till höger. Inställningar.
  3. Aktivera Visa knappen Startsida under Utseende.
  4. Välj under Visa knappen Startsida om du vill använda sidan Ny flik eller en sida du själv valt.

Hur stänger man av program på Samsung?

Stänga en app: Svep uppåt från skärmens nederkant, håll kvar och släpp sedan. Därefter sveper du uppåt på appen. Stänga alla appar: Svep uppåt från skärmens nederkant, håll kvar och släpp sedan. Hur stänga alla flikar iPhone? Så här stänger du alla iPhone Safari -flikar samtidigt

  1. Öppna Safari -appen på din iPhone.
  2. Tryck och håll kvar rutorna i det nedre högra hörnet.
  3. Klicka på "Stäng alla [x] flikar.
  4. Bekräfta Stäng alla [x] flikar.

Man kan också fråga hur får man tillbaka google?

Om du har raderat ditt Google-konto kan det gå att återställa det. Om det har gått ett tag sedan du raderade kontot kanske det inte går att återställa det. Om du återställer kontot kan du logga in som vanligt i Gmail, Google Play och andra tjänster från Google.

By Stich

Kan man behålla sin Telia mailadress? :: Hur återställer man sidorna på Chromebook?
Användbara länkar